Urban Cult
Film
marketing

Neke druge priče – humanitarna akcija za tete pričalice

Ekipa filma 'Neke druge priče' odlučila je ispričati – neku drugu priču i pokrenuti humanitarnu kampanju pod nazivom 'Ispričajte neku drugu priču' namijenjenu udruzi 'Portić' iz Rijeke i njihovim korisnicima – djeci oboljeloj od malignih bolesti Dječje bolnice Kantrida.
Želja nam je prikupiti financijska sredstva koja bi olakšala rad udruge te će se sav prihod prikupljen prodajom ulaznica darovati udruzi. Akcija traje od 10. 2. do 03.03. a film se može pogledati tijekom cijelog perioda u multipleksu CineStar Zagreb (Branimir centar), te od 17. 2. i u multipleksu Cinestar Rijeka (Tower centar).  

Tete pričalice volonterke su koje svakodnevno posjećuju djecu u bolnicama i uveseljavaju ih pričanjem priča u kojima imaginarni junaci uspijevaju prebroditi sve prepreke i probleme.   Time se djecu emocionalno osnažuje da prebrode vlastite teškoće i nastoji im se olakšati boravak u bolnici te umanjiti negativni učinci hospitalizacije budući da to, pogotovo najmanjima, svakako nije ugodno iskustvo.  

Svi koji se žele pridružiti kampanji najlakše će to učiniti odlaskom u kino, jer će kupnjom ulaznice za film „Neke druge priče“ pomoći onima kojima je to najviše potrebno – djeci u bolnicama.   Nakon što pogledate film u kinima, budite kreativni i napišite neku (vašu) drugu priču. Kako? Ispričat ćemo vam na www.nekedrugeprice.com   Svima nam je ponekad potrebna ohrabrujuća priča, a vi kupljenom ulaznicom pomažete one koji ju najviše trebaju - djecu u bolnicama.    

O TETAMA PRIČALICAMA
Ovu inicijativu pokrenula je Ksenija Vičić u suradnji s Verenom Tibljaš iz Gradske knjižnice - Ogranak Stribor te Filozofskim i Učiteljskim fakultetom i gradskom upravom Grada Rijeke.  

Nekolicina volontera okupljenih u Strukovnoj udruzi za promicanje dobrobiti djece „Portić“ nedvojbeno su osobe kojima se desetak hospitaliziranih malih pacijenata oboljelih od malignih bolesti u riječkoj Dječjoj bolnici Kantrida svakodnevno najviše raduje.  

Pričaonicama, koje imaju iskustveni i edukativni karakter, volonteri namjeravaju ublažiti bolničke dane pacijenata riječkog KBC-a, no želja im je i proširiti krug djelovanja te povećati broj volontera.  

Također, jedna od ideja koju razvijaju, je i program potpore roditeljima oboljele djece, koju bi sprovodili u suradnji sa stručnjacima i odgovarajuće educiranim volonterima.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble