Urban Cult
Glazba
marketing

Jura Stublić & Film u tvornici

Na oduševljenje vjernih poklonika Novog vala i rock glazbe novovalni veteran Jura Stublić i Film ponovno će nastupiti 23. listopada u Tvornici kulture.
U sklopu jesenskog programa Tvornice, koncert Jure Stublića i grupe Film već tradicionalno će zagrebačku publiku podsjetiti kako njihovi nastupi uspješno oživljavaju uspomenu na novovalne 80-te godine prošlog stoljeća. Koncertni energetski koktel od odlične rock glazbe Stublića i Filma još jednom će nas podsjetiti kako da se veselimo životu u ritmu muzike za ples.
 
Jura Stublić i prateći bend Film nastupaju svake godine u Tvornici kulture na oduševljenje vjerne publike. Nakon posljednjeg odličnog koncerta koji je Tvornicu ispunio vatrenom atmosferom a posjetitelje ispunio pozitivnim emocijama, vrijeme je za ponovno oživljavanje novovalnog plesa, pjesme i druženja s legendom domaće rock scene.
 
Grupa Film i Jura Stublić tijekom osamdesetih godina 20. stoljeća oduševljavali su svojim nastupima prostor cijele bivše Jugoslavije, te su ostali zapamćeni kao jedan od najslušanijih glazbenih brendova tog vremena. Tako će u subotu, 23. listopada u Tvornici kulture, Jura Stublić s mlađom postavom grupe Film oživjeti nekada iznimno popularni kult Novog vala koji je žario i palio našim prostorima davnih 80-tih.
Premda je dobro poznato zašto su Jura Stublić i Film legende naše rock scene, oni taj status svakim svojim koncertom iznova potvrđuju, budući da se atmosfera na njihovim konceratima može opisati kao eksplozija rock hitova koja cijeli prostor Tvornice ispunjava mješavinom novovalne plesne i raspjevane ekstaze. Posjetitelje očekuje prije svega odlična rock zabava te energičan provod pod vodstvom Jurinog moćnog vokala i izbrušenih akorda pratećeg Filma.
 
Uporno potvrđivanje statusa glazbene rock legende, zadržavanje starih i stjecanje novih poklonika na koncertima za Juru i Film nije nimalo težak zadatak. Tajna uspjeha leži u neodoljivoj karizmi koju prati izvrstan vokal i talent Jure Stublića ali i uigranost benda Film koji vješto oživljava ritmove najpoznatijih hitova koji su uvijek rado slušane novovalne poslastice.
 
U Tvornici 23. listopada možete očekivati još jedan odličan i energičan nastup Jure Stublića i Filma, te zabavu u atmosferi nabijenoj najpoznatijim hitovima. Tvornica kulture stoga poziva sve željne dobre zabave i uživanja u novovalnoj atmosferi da se pridruže na najnovijem rock druženju.
 
Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 60 kuna u Tvornici kulture te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 80 kuna.

Mi vas vodimo besplatno na koncert!

Podijeliti ćemo tri puta po jednu ulaznicu za koncert Jure Stublića & Film u Tvornici kulture.

Zainteresirani se mogu javiti na e-mail: info@urbancult.hr.
U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, te e-mail adresu na koju će biti poslana obavijest da je dobitnik osvojio ulaznicu. Svi dobitnici će biti o tome obaviješteni putem maila na svoje adrese, a njihova će imena biti na ulazu Tvornice, gdje će uz neki identifikacijski dokument moći podignuti svoje ulaznice.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble