Jedan od organizatora sajma Koraljka Juričić uoči Valentinovog ugovorila je s klubom Boogaloo (Vukovarska 68) novi termin sajma na kojem svoje unikatne predmete izlažu hobisti, koji će se održati u subotu 11. veljače 2012. godine, u trajanju od 10 do 20 sati.
Sajam rukotvorina prigodno nazvan "Zaljubljeni sajam rukotvorina", posjetiteljima će uz besplatan ulaz ponuditi priliku da razgledaju nove i stare radove mnogih talentiranih i vrijednih hobista, koji će ovom prigodom svoje radove i prodavati. Na najvećem sajmu svoje će rukotvorine izlagati preko 100-njak hobista, a svi izloženi radovi bit će unikatni.
zaljubljeni_sajam-11.02.-tx.jpg
Tehnike kojima su predmeti rađeni i vrste predmeta teško je nabrojati, budući da pokrivaju širok spektar interesa. Neki od izloženih predmeta su najrazličitije vrste nakita, raznoliki odjevni predmeti, ukrasi, okviri za slike, mozaici, kutijice za poklone, stakleni predmeti, namještaj, torbe, kozmetika, fotografije, slike i mnogi drugi.

Što se tiče sudionika čiji će radovi biti zastupljeni na sajmu, uglavnom će biti zastupljeni hobisti. Jedna od izlagateljica je i hobistica i slikarica Vesna Turković, koja je u prosincu prošle godine imala svoju prvu samostalnu izložbu.

Vesna najradije slika ulja na platnu i to pejzaže, a tvrdi kako slikarstvo za nju predstavlja radost i hranu za dušu. Ova zaljubljenica u slikarstvo smatra kako je "Zaljubljeni sajam rukotvorina" izvrsna prilika hobistima da razmjenjuju svoja iskustva, stvaraju nova prijateljstva ali i upoznaju zainteresiranu publiku sa svojim djelima.

Organizatorica sajma Koraljka Juričić smatra da je cilj sajma definitivno promocija unikata, ali i mjesečno okupljanje posjetitelja u klubu Boogaloo, gdje mogu potražiti pokoju sitnicu koja je pravi unikat.

Ovom prilikom se pozivaju svi zainteresirani da posjete "Zaljubljeni sajam rukotvorina", te se upoznaju s najnovijim radovima zaljubljenika u kreativno stvaranje lijepih, zanimljivih i unikatnih rukotvorina.

10. 2. 2012.