Večeras je na rasporedu posebna emisija na Radio Karlovcu povodom obilježavanja 9 godina od pokretanja Fat Beat Hip Hop radio show-a.
Fat Beat emisija osnovana je 2002. godine na Hrvatskom Radio Karlovcu i jedina je emisija u Karlovcu koja promiče hip hop kulturu. Nakon nekoliko pokušaja da se pokrene prva hip hop emisija u Karlovcu, Frantz konačno uspijeva to ostvariti u ožujku 2002 godine, a ubrzo mu se priključio i Independent te je 29. ožujka emitirana prva Fat Beat emisija na Radio Karlovcu.

Nakon nekoliko promjena u uredništvu na samom početku emisije, današnji voditelji su: Frantz, Independent, Mean 25 i Stac. Tijekom devetogodišnjeg rada i velikog truda emisija je postala vrlo slušana i omiljena među mladima zbog izbora glazbe, te humorističnog sadržaja u Karlovcu, a i šire. Zbog svih aktivnosti Fat Beata, grad Karlovac je dobio na značaju kao dio Hip Hop i urbane scene u cijeloj državi i šire, a Fat Beat postaje više od same radio emisije.

Do sada su održani koncerti grupa (Tram 11, One II Many, Stoka, Promili, Doppler Efekt, Američka grupa „Arcane“, razni street jamovi, slušaone, dvije hip hop tribine u gradskim knjižnicama. U organizaciji Frantza i Staca, povodom 5 godine emisije održala su se dva Fat Beat festivala sa preko dvadeset izvođača. 2007.g i 2009 g. izašla su dva glazbena internacionalna projekta pod nazivom Fat Beat mixtape Vol. 1 & 2 sa brojnim gostima iz cijelog svijeta.   

U emisiji su gostovala sva značajnija hrvatska hip hop imena, te su se kontinuirano vodili intervjui s hrvatskim, a povremeno s američkim izvođačima kao što su Delinquent Habits, Ill Bill (La Coka Nostra/ex Non Phixion), Q-Unique (ex Arsonists, Rocksteady Crew), DJ Dice (ex Das Efx/Redman), Camp Lo, Big Shug (Gang Starr Foundation), EDO G, Doujah Raze i Arcane. Osim poznatih izvođača, Fat Beat je dao priliku i onim manje poznatima, te demo grupama da se prezentiraju na radiju i Fat Beat koncertima.  

Fat Beat također stoji kao podrška za prvi karlovački hip hop album snimljen u Stac Studiu pod nazivom  „Original“  karlovačkog   MCa Daria Šančića - D.R.C. a album će izaći u svibnju 2011 g. sa brojnim gostima Hr. Hip Hop scene.  Uz Fat Beat emisiju prilično se razvila i hip hop kultura u Karlovcu. Zahvaljujući novoj i boljoj frekvenciji Radio Karlovca 90.1FM emisija se zadnjih nekoliko godina čuje i u Zagrebu te u ostalim dijelovima središnje Hrvatske,  ali i u cijelom svijetu, zahvaljujući prijenosu uživo preko interneta na www.hrk.hr što je pridonijelo još većoj slušanosti emisije Fat Beat. 

Povodom 9. godišnjice emisije održat će se promocija prvog karlovačkog hip hop albuma krajem svibnja u Karlovcu sa raznim gostima uključujući i one koji su na albumu.

Ekipa Fat Beata zahvaljuje svim slušateljima, suradnicima, svima koji su na bilo koji način pomogli oko emisije, svim gostima na radiju i izvođačima na partyu.