Obožavani nu metalci se vraćaju – KoЯn 27. lipnja nastupa u maloj dvorani Doma Sportova!!
Ekipa iz Bakersfielda, predvođena Jonathanom Davisom, u Zagrebu promoviraju svoj deveti studijski album 'KORN3: Remember who you are' i svoje stare stvari koje su danas klasika među mladim i malo starijim metalcima. Bend je na svojoj istoimenoj turneji od prošle godine, a u Europu svraćaju kako bi poručili svim svojim fanovima da sviraju žestoko i baš onako kako se to od pionira nu-metala i očekuje – svom snagom i bez zadrške.

KORN je jedan od najvećih nu- metal bendova na svijetu, sa dugogodišnjom karijerom, platinastim albumima, stotinama održanih koncerata i nekoliko Grammya. No u početku se nije nazirao takav uspjeh. Na njihov inovativan zvuk komercijalne radio i televizijske stanice u trenutku njihovog prvog albuma nisu bile spremne, čak ni MTV, pa njihove uratke u početku nije bilo moguće nigdje čuti. S novim metal zvukom, s basom i bubnjevima, te mješavinama funka i hip-hop ritmova, Korn je unatoč svemu ipak krenuo na osvajanje publike. Žestoki i bezobrazni, postali su najkontroverznija debitantska grupa od Black Sabbatha naovamo.

U međuvremenu su čak dobili i jedan Grammy, a tiraže su im redovno platinaste. Nakon izlaska MTV Unplugged albuma,  čime su ušli u usku MTV obitelj izvođača koji su imali tu privilegiju,a  kritičari američkih glazbenih medija ovaj su album proglasili jednim od najboljih MTV Unplugged izdanja uopće, uz rame kultnim nastupima Nirvane i Erica Claptona. Američki bend, koji je nakon nastanka 1994. godine postao inspiracija nizu mladih bendova, u Zagrebu je svirao prije par godina i tada su oduševili posjetitelje svojim koncertom koji se godinama čekao.

Od tada pa do danas, bend je doista  radio punom parom, a nakon koketiranja s raznim glazbenim stilovima i samostalnim projektima, novi album je povratak onome zbog čega je KORN ono što jest: uvrnut, žestok bend koji je modernizirao metal i pravo je osvježenje na metal sceni. Album je sjajno prihvaćen, a i bend sam tvrdi da je ovaj album snimljen samo za njihove fanove – ne čudi onda činjenica da je prodan u više od milijun primjeraka od prosinca 2010.

Ulaznice su u prodaji od petka,  4. ožujka 2011 na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a pušteno je 3000 ulaznica po cijeni od 200 kuna.