Tri godine nakon nezaboravnog koncerta na Šalati, Colonia će u subotu, 5.3. u Boćarskom domu održati veliki koncert u Zagrebu pod nazivom 'Domaće uživo'!
Bit će to glazbeni spektakl s vrhunskim light showom, plesačima s posebno pripremljenim koreografijama te različitim stylinzima koji će brojne fanove i ovoga puta ostaviti bez daha. No, najvažnije -  ogroman opus skladbi iz njihove bogate dosadašnje karijere uz najnovije hitove s aktualnog albuma 'X' i atmosfera koju Colonija priređuje na svojim nastupima, garancija su sjajne zabave koju nemojte propustiti.
Sjetite se hitova poput "Sve oko mene je grijeh", "Lady Blue", "Za tvoje snene oči" i mnogih drugih koji i dan danas izazivaju osmijeh na licu ili spontano tapkanje rukom; zanjišite bokovima uz najnovije i najmodernije hitove poput" Lažu oči moje", "Zavoli me u prolazu", "Jutro moje nema boje"...; smijte se i pjevajte u glas s Indirom; zaplešite s prijateljima i atraktivnim plesačicama; nazdravite pićem kojim vas časti Narodni radio - sve to čeka vas u subotu 5.3. u Boćarskom domu na programu Domaće uživo!

Domaće uživo novi je program u gradu koji vam donosi najbolje od domaće glazbene scene. Ideja je da se na jednom mjestu u klupskoj atmosferi nađu svi željni dobre zabave, uz najbolju domaću glazbu, koncert hit izvođača te DJ-e koji će začiniti svaki trenutak hitovima koji tjeraju na ples.  

Cijena ulaznice za prvi koncert programa Domaće uživo - Colonia iznosi 60 kn a pristupačna je upravo kako bi si dobru zabavu mogli priuštiti baš svi! Uz kupljenu ulaznicu u Boćarskom domu očekuje vas i jedno piće gratis, kako bi zabava počela u pravom stilu!  

Colonia je jedan od rijetkih hrvatskih bendova čiji su spotovi pogledani na Youtube-u u milijunskim brojkama a albumi prodani u zlatnim nakladama. U subotu 5.3. pokazat će zašto!

Pretprodaja ulaznica:
Croatia records, Bogovićeva 5
Integral, pothodnik Glavnog kolodvora Caffe bar Mrav, Trnsko 25a
Caffe bar Ferax, Cvjetna cesta 15
Caffe bar Conty, Trg Johna Kennedyja 6b