Depeche Mode objavljuju CD/DVD s turneje 'Tour Of The Universe'.
Na ovoj turneji su Depeche Mode odsvirali 102 koncerta u 40 zemalja, uključujući i Hrvatsku, a Dave Gahan, Martin Gore i Andrew Fletcher nastupili su pred više od 2,7 milijuna fanova. Njihovo epohalno putovanje preko cijelog svijeta bilo je jedna od najunosnijih koncertnih turneja posljednjih godina, a bend je fanovima predstavio materijal koji se protezao preko impresivnih 30 godina njihove karijere.

DVD izdanje 'Tour Of The Universe - Live In Barcelona' sadrži 21 pjesmu snimljenu na dva rasprodana koncerta u Barceloni, 20. i 21. studenog prošle godine, koji se smatraju vrhuncem cijele turneje. Spektakularna snimka dolazi s brojnim bonus dodacima kao što su četiri bonus pjesme, dokumentarac s turneje 'Inside The Universe' te specijalni filmovi kreirani za veliki ekran za sedam koncertnih pjesama.

Tu su i dodatna četiri videospota za singlove s prošlogodišnjeg albuma 'Sounds Of The Universe'. Izdanje 'Tour of the Universe – Live In Barcelona' dolazi na tri različita formata, kao jednostruko, dvostruko i super deluks četverostruko izdanje, sa čak dva CD-a i dva DVD-a, a službeni datum dolaska u trgovine je 8. studenog.