Dok ptičice na grani pjevaju Ga Ga gagagaga, fanovi se pripremaju za veliki koncert nove kraljice popa- Lady Gage.
Tako će ovaj koncert, osim spektakla u Areni, postati i jedan specijalni modni događaj na kojem ćemo vidjeti sve oblike 'Little monstersa' , kako svoje obožavatelje  zove Lady Gaga. Naime, poznato je da se njeni fanovi vole oblačiti posebno, baš u stilu svog idola pa ćemo vidjeti limenke u kosi, lude šešire, plastične haljine a možda se netko usudi doći i sa šniclom na glavi.

I dok su pripreme fanova u tijeku, Gagina produkcija polako stiže u Zagreb. Jučer su stigli prvi autobusi i kamioni sa opremom, a njena je ekipa već oduševljena našim glavnim gradom. Danas će doći i ostatak produkcije, a dolazak Lady Gage očekuje se na dan koncerta.

Ulaznica za koncert još ima za parter po cijeni od 500 kuna a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a na dan koncerta na blagajni Arene od 9 ujutro. Obzirom na gužve koje se predviđaju, preporučamo svima da dođu što ranije na koncert, a vrijeme čekanja mogu skratiti posjetom novog ' Arena'  centra.

Ako ne znate što biste radili u petak navečer- trk na koncert Lady Gage jer ovo je možda jedinstvena prilika da vidite najspektakularniji koncert ikada održan u Areni!