Ljetno kino je bend koji svojim nastupima u Saxu uvijek obraduje sve prisutne. Nekada dijele mandarine, a nekada jednostavno donesu dobru volju koja odmah prijeđe i na publiku. Isto se očekuje i u subotu 18. siječnja od ovog veselog tria. 
 Nakon što su u studenome u klubu Sax! proslavili deset godina postojanja benda, sada se vraćaju na mjesto zločina pokazati što se promijenilo u ova dva mjeseca. Baš kao i uvijek, Ljetno kino će napraviti odličnu atmosferu, svirati vesele pjesme, a optimizam i radost će biti prisutni od samog početka do kraja koncerta. 

Zahvaljujući ukulelama, klarinetu i bubnjevima, ali i uzavreloj atmosferi osjećat ćemo se kao da je ljeto uranilo. Ljetno kino čine glazbenici s preko 30 godina iskustva, a oni su Mladen Juričić – Max, Vlade Matulić i Filip Petković – Buki

Osnovani su na ljeto 2009. godine na otoku Braču, a iza sebe imaju nastupe na brojnim manjim, ali i većim festivalima, kao i u klubovima diljem Hrvatske, pa tako i u Saxu u kojem su omiljeni gosti. Bend će u subotu izvesti obrade domaćih i stranih pop i rock hitova, pjesme novoga vala, a publika će još jednom plesati do kasno u noć uz nezaboravnu zabavu. Dođite i uvjerite se sami u izvrsnost ovih otočkih momaka.

Ulaznice se mogu kupiti na dan koncerta na ulazu u klub Sax! po cijeni od 20 kuna.


(Andrea Vrban Geržina)
16. 1. 2020.