Upravo tako bit će ovog četvrtka, 4.11. u 20 sati. U ciklusu "Glazbenih četvrtaka u Centru Kaptol" nastupa Iva Smojver i njezin band JazzIVA!
Vođena idejom da svako vrijeme rađa vlastite standarde - vječno zelene pjesme bez ograničenog roka trajanja, mlada i talentirana Iva Smojver okuplja prvoklasne glazbenike s kojima dijeli istu strast prema glazbi i želju za prelaženjem strogih granica glazbenih stilova.

Rezultat je 101% originalna 'JazzIVA mješavina' stilova, utjecaja i afiniteta koja plijeni raznolikošću i svježinom, te redovito nailazi na odlične reakcije i publike i kritike.

Za nastup u Centru Kaptol JazzIVA najavljuje elegantni miks jazzy pop standarda, začinjenih uspješnicama iz pjesmarica Norah Jones, Jamiea Culluma, Georgea Michaela i drugih svjetskih zvijezda pop i R&B scene.
Ivine nastupe krasi jedinstveni baršunasti vokal i šarmantna scenska pojava, a njezine osebujne izvedbe nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Uz pijanista Regisa Kattiea i saksofonista Jerka Valdevita za nastup ovog četvrtka u Centru Kaptol najavljuje ugodnu glazbenu večer uz vrhunski nastup i odličnu zabavu.

Ne propustite Ivu Smojver i band JazzIVA u četvrtak, 4.11. u Centru Kaptol u u 20:00 sati. Iva Smojver i JazzIVA BAND - Otmjeno i elegantno, jazzy i sa stilom! Opuštajuća atmosfera, zvuk saksofona i klavira, baršunasti vokal, ugođaj bara u New Yorku... ŽIVITE SA STILOM, recite: JazzIVA! info@jazziva.com