Dok njihov aktualni singl "BumTresNoYes" osvaja etere, top liste, glazbene urednike i slušatelje radio postaja Hrvatske ali i šire, Pipsi će osvajati uživo na koncertu u Zagrebu!
Povodom festivalske veslice "Martin je u Zagrebu" koja će se održavati u narednih 10 dana u Zagrebu, grupa PipsChips&Videoclips nastupit će na sam dan otvorenja festivala i zabavit zagrepčane na sebi svojstven način.  

Sutra, 4.11. od 20.30h pod šatorom na Trgu bana Josipa Jelačića očekuju vas Pipsi uz svoje najpoznatije hitove poput: Malena, Poštar lakog sna, Narko, 2x2, Plači, itd…. Ne propustite!
Nakon prethodna dva odlična singla ''Prvi joint u ustima''  i ''Subota popodne žene meni nema''  grupa PipsChips&Videoclips Vam predstavlja još jednu glazbenu poslasticu sa karijerne sabirnice banda  Usb raketice  popularnog naziva ''Diskografija'' koja se rasprodala dok si rekao keks;)!

Radi se o nikad objavljenoj pjesmi do sada, koja je trebala svoje mjesto naći na albumu ''Pjesme za Gladijatore'' ali je čekala bolji trenutak koji je upravo stigao. BumTresNoYes je naziv novog/trećeg singla a moći čete ga čuti i sutra na koncertu na Trgu!

U međuvremenu, podržite pjesmu na Top Listi singlova Otvorenog radija - http://www.otvoreni.hr/default. aspx?ID=44 te na ostalim radio postajama u Hrvatskoj.