"Beli Božić - Črjena mačeta!" kažu riječki ča metalci Po' Metra Crijeva i za nadolazeće blagdane spotom za pjesmu Djed Mrz daruju vjerne fanove i one koji će to tek postati.
Nakon osvojene nagrade za najbolji album 2019. na 41. RiRock festivalu, poželjeli su se pridružiti medijskom bombardiranju blagdanskim pjesmama i izbaciti vlastiti spot za božićnu pjesmu. "Ako sve firme, trgovački lanci i političari mogu imati božićni spot, vrijeme je da ga i mi snimimo, ali na svoj način!" - rekli su iz PMC-a. 

Po' Metra Crijeva ovim spotom ujedno najavljuju i veliko reizdanje svog albuma "Metal Va Guzice", koji će biti dostupan za besplatan download i na CD-u u prvoj polovini 2020. godine.

Djeda Mrza može se pogledati na YouTube kanalu benda, a više informacija o nadolazećim svirkama, događajima i feštama saznajte na Facebook stranici grupe.

Spot su napravili stari suradnici PMC-a Kristijan Vučković i Inqvizitor, a Djeda Mrza utjelovljava zgodna profesorica jednog riječkog fakulteta. Tko je ona - pokušajte dokučiti sami!

YouTube - Djed Mrz  - https://www.youtube.com/watch?v=DtWg8NTMHgQ


(Urban Cult)
10. 12. 2019.