Ako ste jedni od onih koji ne robuju zapadnjačkim tradicijama, zaljubljeni ste ili se možda želite zaljubiti ili jednostavno uživate u ljubavnim pjesmama, nikako nemojte propustiti još jedan CMC Party u klubu Gjuro 2.
Naime, u četvrtak 04.11., od 21h, CMC Televizija, u suradnji sa izdavačkom kućom Croatia Records te klupskim programom Business Class, predstavlja Vam najljepše ljubavne pjesme, povodom izlaska nove edicije Love Collection u izdanju Croatia Recordsa.

U Gjuri vas te večeri očekuju  zanimljiva iznenađenja, kao i mnogobrojni gosti i osobe iz javnog života kojima ljubavna tematika nikako nije nepoznata i ne ustručavaju se pokazati svoju romantičnu stranu, a mnogi naši popularni glazbenici, poput Arsena Dedića, Jacquesa Houdeka, Žanamari Lalić, Dražena Žerića- Žere, Danijele Martinović  i ostalih,  svoje će ljubavne priče ispričati  preko velikog projektorskog platna.

Za sve zaljubljene parove pripremamo i nagradnu igru. Dovoljno je naći se u objektivu fotoaparata našeg dežurnog fotografa te nakon što se fotka objavi na velikom platnu, glazbeni žiri odabrati će najljepši, najluđi, najzaljubljeniji, naj stylish i naj nepar. Igra je jednostavna, a nagrade bogate.. 

Posjetite Gjuru 04.11. od 21h i proslavite tu veličanstvenu ljubav!