Alive čini trojac iz Velike Gorice koji je nakon neuspješne potrage za bubnjarom spojio svoju ljubav za elektronikom i rockom.
Stvorena je fuzija koja vuče na evoluciju Red hot chilli peppersa sa emocinalnim udarcem Kings of leona i plesne ritmove elektroničke glazbe koja će vas odvesti na gorkoslatko mjesto između melankolije i sreće, na mjesto gdje ćete se osjećati Alive.

Cura i Dečko glazbeno su zaljubljeni par kojeg čine Vanesa Petrac i Ivan Marojević. Sa svojim su glazbenim eksperimentom započeli prije tri godine, a kada su otkrili čuda prijenosnih sinteva na baterije zaplovili su u autorske vode.

Njihov bi se zvuk dao opisati raznolikim kao što su i oni sami: cura pjeva sa srcem u grlu, a dečko svira sav svijet oko sebe.

Oba benda u svojoj beskompromisnoj potrazi za glazbom koja obogaćuje život predstavljaju iskrenost, posvećenost stvaranju i izražavanju bez trenutne gratifikacije i komercijalizacije.

Osim elektronskih komponenata, ova dva sastava veže predanost širenju dobrih vibri, vješto se opiru žanrovskim opredjeljenjima, no plove u istom smjeru, te se zvukovno upotpunjuju. Sve ovo obećava večer inovativnog zvuka u sjajnoj atmosferi lišenoj ega, koju stvaraju ovi mladi istraživači.

ČETVRTAK  10.10. | 20h30
(Urban Cult)
8. 10. 2019.