Žrtva ste mobbinga? Svjedočili ste zlostavljanju na radnome mjestu?
Sami zlostavljate nekoga na poslu? Istražujete ili studirate ovu temu?
Centar za kulturu Trešnjevka je pokrenuo istraživanje o mobbingu na radnome mjestu. 

Koristeći dramsko-akcijski model istraživanja, ovaj istraživačko-umjetnički projekt će istražiti posljedice zlostavljanja na radnom mjestu (mobbing) i predložiti konkretna rješenja za ovaj gorući društveni problem – uz poticanje uključenja građana (i žrtava) u umjetničko-kulturne aktivnosti i prezentaciju njihovih rješenja za mobbing u javnom nastupu i diskusiji s publikom, čime ovaj projekt potiče javnu diskusiju. 

Sudionici će tijekom radionica istraživati odnos mobbinga, žrtve, mobera i promatrača, odnosno, istražiti će i utjeloviti stigmu i tijela mobbinga u svojim pokretima i gestama.

Istraživanje počinje anonimnom online anketom u sklopu koje se možete prijaviti za sudjelovanje na edukativnoj dramsko-akcijskoj radionici (DAR). Prijave su otvorene do 30. rujna 2019. godine. 

Tijekom DAR radionice, koja će održavati u Domu kulture Prečko (Prečko 2a), utorkom od 18.30 do 20 sati od 1. listopada do 26. studenog 2019. godine, sudionici će istražiti temu mobbinga, osnažiti se, te steći brojna znanja i vještine. Na kraju programa, sudionici će svoje nove vještine prezentirati publici javnim nastupom 30. studenog 2019. godine u Velikoj dvorani Centra za kulturu Trešnjevka. 
 
RADIONICE SU BESPLATNE!

(Urban Cult)
28. 8. 2019.