Da publika i dalje voli 90te pokazao je sinoć odličan tulum u punom Metropolis clubu, gdje su se sinoć iz sveg grla  pjevali najveći hitovi iz toga razdoblja. 
Večer su počeli DJ-i, a sudeći po plesnoj atmosferi dalo se naslutiti da je to tek zagrijavanje za dance kraljice koje dolaze.  Prva je sa plesačicama nastupila Minea. Odmah su se na „Rano“ ruke podigle i krenuli su hitovi. Užarena atmosfera bila je na pjesmi Vrapci i komarci, a mnogi iz publike htjeli su zapjevati sa njom. 

Uslijedili su hitovi Good boy, Sija sunce, Da me oće Stipe, Uberi Ljubicu ,a publika ih je iako su nastali u devedesetima znala skoro sve. Minea je nastupila sa svojim nekadašnjim plesačicama koje su je pratile na turneji u tom razdoblju, a same su pokazale da se još sjećaju koreografija sa kojima su nekada nastupale.   

Nakon Minee nastupila je IBEE Ivana Banfić. Uletivši u svemirskoj haljini sa nekad popularnom mikrofonkom na glavi  odmah je publiku bacila u pravu disko atmosferu. Krenula je sa dance hitom Predaleko kojega je napisao Dino Merlin, a poslije nastavila sa Šumicama i ostalim hitovima. 

Delirij je nastao kada je zapjevala Godinama, orilo se iz svih grla u prepunom klubu. Nakon toga na pozornicu je došao Mario Rucner i sa njom izveo zajednički hit 300 km/h, koji se već dobro vrti po regionalnim disko klubovima, a poslije iznenadio publiku izvevši dance singlove na violi uz DJ-a. Nakon kraćeg dance klasičnog putovanja, kroz publiku se prišuljao poseban disko mag sa radiom na glavi. 

Publika je plesala sa njim, a doktor za pravu disko muziku popeo se na binu i sa Ivanom Banfić i Tomislavom Tržanom izveo njihov novi hit Vrati me u disko, rasplesavši cijeli klub.  Da vesela ekipa vratila je sve prisutne u disko i kao što je i u najavi obećala dobro ih rasplesala. 

Odlično raspoloženje i ples do sitnih sati se nastavio, a mi smo sigurni da su publici itekako falili veseli dance ritmovi. Metropolis club nastavlja program u još žešćem tempu uz energične ritmove kralja funka Dine Dvornika 23.2.2019, gdje će službeni Dino Dvornik tribute band predvoditi fantastični Mario Huljev. 

Foto Bojan Lutring

(Vesna Mitar)
5. 2. 2019.