U rasprodanom Metropolis clubu veselo dočekana Nova 2019. u znaku popularnih Flintstonesa.  Posjetitelji su na otkačenom tematskom dočeku koji nas je vratio kameno doba popularnog Kremenka  zakoračili u Novu 2019.
I to u mega popularno kameno doba sa najveselijim likovima iz toga razdoblja.  Posebno dekoriran za ovu priliku kao Bedrock sa  mnoštvo božićnih ukrasa Metropolis club  bio je presvučen u žarki Fredov uzorak, a i samo osoblje i bend bilo je u njegovom odijelu.   
Flintstones - najpopularnija crtana serija šezdesetih temeljila se na jednom jednostavnom štosu i prikazivala tadašnje društvo u pretpovijesnom izdanju. Mnogi su došli tematski u leopard uzorcima, bilo je tu i bijelih Vilminih izdanja, a po odličnoj atmosferi dalo se naslutiti da zabave nije nedostajalo. 

Nakon plesnih hitova inje iz klupske DJ kuhinje Bend 100posto, koji je također bio odjeven u Fredovu uniformu krenuo je sa popularnom uvodnom temom Meet the Flintstones, a onda su uslijedili mnogi domaći pop i rock hitovi 80tih, koje je publika odlično prihvatila pjevajući sa bandom.   

Posebna atrakcija ove godine uz tematske narančaste i crne balone bila  je i Yabba dabba bubble doo-baloni od sapunice, koji su savršeno nadopunili ovu duhovitu pretpovijesnu zabavu!   

U Novu se ušlo naravno uz valcer i šampanjac a mnogi su rekli, neka nam je veselo na Dočeku. I ekipa Metropolis cluba koja i starta veselo u Novoj sa velikim Dance 90tim partijem i live Dance kraljicama, želi svima puno smijeha i veselja u Novoj 2019.


Foto: Bojan Lutring  
(Vesna Mitar)
2. 1. 2019.