Do velikog koncerta Bolesne Braće ostalo je još par dana, a Bizzo Brigante, Baby Dooks i bend donose odlične novosti za sve one koji će u petak biti na njihovom „tulumu“ u Aquariusu - odlučili su jednog posjetitelja na koncertu počastiti najnovijim i skupocjenim modelom LCD televizora kojim će prelazak na digitalni signal, koji je top-tema ovih dana, biti još jednostavniji.
LCD dijagonale 101 cm sigurno će pristajati svakom domu a gledanje utakmica, filmova ili spotova Bolesne Braće na takvom će „stroju“ biti posebno iskustvo.
Prema interesu koji vlada u Zagrebu, Aquarius će u petak biti mjesto najbolje zabave i na taj dan sigurno neće imati konkurenciju. Svi koji su ikada išli na Blackout, ovaj će petak zatulumariti zajedno s Bolesnicima ali i s njihovim gostima. Kao posebna gošća večeri najavljena je Maya Azucena, poznata i po suradnji s Gibonnijem a na sceni uz Bolesnike nastupit će poznata voditeljica i članica Lollobridgide, Ida Prester i pjevač Kristijan Beluhan, njihovi gosti na albumu „Veliki umovi 21. stoljeća“. Ida i Bolesnici surađivali su na pjesmi „Kartica Nensi Hohnberger“, a Kiki Beluhan gostovao je na pjesmi „Mali majmun čita“ koje se uz „Starog reppera“ i „Utjehu kod Đurđe“ zavrtila na svim radijskim postajama ovog ljeta i postigla izuzetan uspjeh.

A koncert Bolesne Braće jedan će posjetitelj sigurno zapamtiti za cijeli život – jer će osvojiti najnoviji model LCD televizora (101 cm): 

„Bila nam je želja da na ovom koncertu napravimo nešto stvarno cool jer ne nastupamo baš  svaki dan. Htjeli smo nagraditi nekog od naših fanova da mu naš  koncert ostane i po tome u sjećanju.  Vjerujemo da će ta osoba biti sretna zbog poklona.  I nećemo ga preko neke žnjore zadržati za sebe – makar ni to ne bi bilo loše, haha.. To je mali znak pažnje za ekipu koja će se u petak zabavljati s nama.“ izjavio je Bizzo Brigante.
 
Svima će na ulazu biti otrgnut kupon s ulaznice, a na kraju koncerta Bolesnici će izvući broj sretnog dobitnika. Zato požurite po ulaznice jer je ovo savršena prilika da osvojite vrijednu nagradu i da se odlično zabavite. Sretno svima!

Ulaznice za koncert još uvijek možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima, po cijeni od 60 kn:

DIRTY OLD SHOP-Tratinska 22/PROFIL MEGASTORE-Bogoviceva 5
DANCING BEAR-Gunduliceva 7/AQUARIUS-Varšavska 13/AQUARIUS-Maksimirska 16
SIRIUS-IMPORTANNE GALERIJA – Iblerov trg/AQUARIUS – Aleja Matije Ljubeka bb,
ROCKMARK – Berislavićeva 13/NO SIKIRIKI - Nova cesta 88