Grupa ST!llness kreće s novim naletom live nastupa u regiji!
ST!LLNESS nastavlja s koncertnom promocijom njihovog drugog albuma "Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje" koji je u izašao pod etiketom Menarta. Album koji sadrži trinaest novih pjesama prepoznatljivog ST!llnessovog zvuka dočekale su odlične recenzije. Stari fanovi su oduševljeni, dok se broj novih svakim danom povećava.
 
Ovim putem grupa ST!llness najavljuje i svoj veliki koncert u zagrebačkom klubu Aquarius, 26.11. gdje će nastupiti zajedno s grupom Antenat. Dođite i provjerite zašto je ST!llness jedna od najjačih koncertnih atrakcija u Hrvatskoj! Vrata kluba Aquarius otvaraju se u 21 sat, a koncert počinje u 21:30. Dođite na vrijeme!
 
15.10. Tuzla (Palma)
16.10. Osijek (Mini teatar)
28.10. Ljubljana (Gala Hala)
29.10. Rijeka (Stereo dvorana)
26.11. Zagreb, Aquarius (+ANTENAT)
  
Grupa ST!llness hrabro je ukoračila i u cyber prostor te odlučila svoj spot za pjesmu "GENGST!LL" predstaviti samo na internetu. Za razliku od ostalih spotova za koje su momci i njihova izdavačka kuća Menart potrošili previše novaca, za ovaj je potrošeno ravno nula kuna. Snimljen je mobitelom koji je pjevača koštao kunu na pretplatu.

Nakon prošlogodišnjeg video spota za pjesmu "Guzotres" koji je snimljen na Zrću, spot za GENGST!LL snimljen je ovoga ljeta u motelu iznad benzinske crpke negdje između Travnika i Novog Travnika. Naime, dečki iz St!llnessa po uzoru na brojne kolege iz hip-hop svijeta, htjeli su se pohvaliti zlatnim lancima, ženama i novcima koje su zaradili na svojoj uspješnoj turneji Travnik - Split.
 
ST!llness je za ovaj video broj bio primoran angažirati dvojnike, te su odlučili više ne nastupati u video spotovima zbog velikih problema s nasrtajima obožavatelja i ljubomornim redarima u klubovima.
  
Pogledajte novi spot "Gengst!ll" premijerno na YouTube-u:
http://www.youtube.com/watch?v=j8dbJ68GxGk
 
Slušajte ST!LLNESS:
http://www.last.fm/music/+noredirect/STILLNESS
 
Službena web stranica: www.stillness.dalmatino.de
MySpace: www.myspace.com/stillnesshr