Udruga Amazonas poziva sve zaintersirane da se pridruže interaktivnoj radionici koja će se održati u srijedu, 19. rujna, od 18:30 do 21:00 sat, na adresi Trg Francuske Republike 11, Zagreb.
Na radionici, koja će se sastojati od tri dijela, pružati će se informacije o mogućnostima mobilnosti unutar Europske Unije, kao i praktični savjeti kako pripremiti životopis i motivacijsko pismo te kako se prijaviti na projekte mobilnosti - gdje ih naći, kako odabrati odgovarajući projekt te što se može na njemu očekivati. 

Također, iz prve ruke, moći će se saznati kakav je život u drugoj zemlji. Naime, volonteri iz Španjolske, Italije, Francuske, Njemačke i Turske prezentirat će projekte u Zagrebu! Ispričat će kako su se odlučili godinu provesti volontirajući, s kakvim se izazovima susreću i što su do sad naučili iz tog iskustva.   

Sve mogućnosti koje će biti prezentirane su besplatne za krajnje korisnike, odnosno financirane su sredstvima Erasmus+ programa.   

Ako se želiš informirati, motivirati i upoznati nove ljude prijavi se slanjem osnovnih informacija (ime, prezime, datum rođenja, status na tržištu rada, stupanj edukacije) te kratke motivacije (dvije, tri rečenice zašto se želite pridružiti radionicama) na iva@amazonas.hr

Prijave se primaju do nedjelje, 16. rujna u 23:59 sati. Broj mjesta je ograničen.   

Prezentacije iskustva volontera Europske volonterske službe bit će na engleskom jeziku pa je potrebno bazično poznavati taj jezik.      


(Iva Zelić)
8. 9.2018.