Grupa ST!llness ovih će dana izbaciti svoj novi video uradak, najbolji i najskuplji do sada!
Naziv spota za pjesmu s albuma "Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje" još će neko vrijeme ostati u tajnosti. To je jedan od zahtjeva stranih investitora koji su sponzorirali izradu samog video spota. Zanimljivost je da je spot snimjen u rekordna dva sata, ističu ST!llnessi. Scenarij, režiju, kameru i montažu potpisuju sami no ovaj put se u spotu pojavljuju profesionalni glumci - njihovi DVOJNICI. Naime, već je pola godine bend u tajnosti radio mukotrpne audicije u želji da nađe idealne dvojnike za ovaj zahtjevni pothvat.
 
"Nakon pronalaženja glumaca sve je išlo glatko i spot smo uspjeli snimiti kroz samo dva radna sata. Ostatak produkcije trajao je još mjesec dana i evo! U roku šest dana bit će vam dostupan na svim internetskim kanalima na kojima ste nas i do sada pratili." – pojašnjavaju ST!llnessi.
 
Posebnost ovog uratka očituje se i u činjenici da će se spot prikazati samo na onim televizijama koje daju najbolju ponudu, "tek kada se razmotre najbolje ponude" poručuju ST!llnessi poučeni dosadašnjim iskustvima.