Večeras 30. kolovoza u 21 sat će se održati pretpremijera dokumentarnog filma 'Penny for Your Song' ili 'Pjesma za novčić' o najpoznatijim hrvatskim uličnim sviračima  Kraljevima ulice. Film će biti prikazan u Ljetnom kinu Gradec na Gornjem gradu.
U 21-minutnom dokumentarnom filmu pokušat će se prikazati lik i djelo Kraljeva ulice koji su u proteklih 23 godina stvaralaštva utkali na tisuće glazbenih nastupa, ali i čitav niz uspješnih projekata koji su postali neki od najprepoznatljivijih kulturnih i turističkih manifestacija u Zagrebu. U dokumentarnom filmu moći će se vidjeti dio manifestacija koje se godinama održavaju u Zagrebu, ali i čuti što o Kraljevima ulice govore istaknute osobe iz javnog života i Zagrepčani te što o svemu imaju za reći i sami Kraljevi poznatiji kao Hadži i Pajo.
 
Autorica dokumentarnog filma studentica je postdiplomskog studija televizijske produkcije na Birmingham City University u Birminghamu (UK), Valentina Klasić koja je za temu svog završnog projekta uzela je popularne zagrebačke ulične svirače – Kraljeve ulice.
Valentina je život Kraljeva ulice obradila kroz njihovu osobnu priču, ali i u kontekstu postojanja ovog glazbenog sastava na zagrebačkoj glazbenoj, kulturnoj i turističkoj sceni.
 
O Kraljevima i njihovom radu u filmu govorit će Vlado Štefančić, Sandra Bagarić, Aleksandar Kostadinov, Ana Dolenčić i građani grada Zagreba. Snimanje filma završeno je u lipnju 2010., traje 21 minutu, a za snimanje i montažu zaslužan je gospodin Hrvoje Felbar.