Leonard Cohen, kanađanin koji je svoj status pjevačke i književne legende dobio davnih dana, u Zagrebu će održati svoj premijerni nastup te otvoriti europski dio turneje nazvane 'WORLD TOUR 2010'.
Kako je u Zagreb stigao nekoliko dana prije koncerta radi pripreme za koncert i turneju, ovaj legendarni kantautor je iskoristio priliku te prošetao našom metropolom kako bi što bolje upoznao duh grada i zemlje u kojoj po prvi put održava koncert.

Prema riječima njegova tour managera, Cohen je oduševljen Zagrebom te obećaje da će ovaj koncert biti ni više ni manje do savšen.

Ekipa koja se sastoji od 50 članova produkcije te 13 glazbenika se konačno okupila,  a danas su stigli i šleperi s opremom koja će se danas postaviti u Areni.

Danas je na redu generalna proba, a u nedjelju u 20h počinje trosatni koncert u Areni koja će biti pretvorena u intimno kazalište. Kako je Cohen perfekcionist u svemu tako je i u početku koncerta koji neće kasniti niti minutu, pa se pozivaju svi da dođu što ranije kako bi na vrijeme našli svoje mjesto i nesmetano uživali u koncertu.

Vrata za posjetitelje otvaraju se u 18:30h .

Ulaznice za ovaj zaista poseban spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Ticketpro dok je internet prodaja zaustavljena. U prodaji se nalaze još samo ulaznice za gornje tribine po cijeni od  300 kuna.

Blagajna u Areni radi  u subotu 24.7. i na dan koncerta od 10-20h.