Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posudio je svoj glas u najnovijem, dugoočekivanom trećem nastavku Priče o igračkama!
Iako zvuči pomalo nevjerojatno predsjednik je pronašao vremena u svom zgusnutom rasporedu i na ovaj način obogatio hrvatsku sinkronizaciju planetarno popularne Disney-Pixarove animirane franšize koja ovih dana nezadrživo obara rekorde u američkim kinima. Snimanje je, posebno za ovu prigodu,  obavljeno u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku,  a koju to ulogu tumači predsjednik hrvatski će gledatelji moći provjeriti već od 8. srpnja kada Priča o igračkama 3 krene u pohod na domaća kina.     

Ono što Vam možemo otkriti je da se predsjednik pojavljuje u sklopu kraćeg animiranog filma „Noć i Dan“ koji prethodi Priči o igračkama 3. Iskre frcaju kada Dan, sunčani momak, susretne Noć, stranca mračnog raspoloženja. Noć i Dan se u početku boje i sumnjičavi su jedno prema drugome te loše započnu svoj odnos. No, kako otkrivaju jedinstvene kvalitete onog drugog i shvaćaju kako svaki nudi različiti prozor u isti svijet,  prijateljstvo im obojici pomaže pri stjecanju nove perspektive.

Uz predsjednika Josipovića glasove omiljenim junacima u Priči o igračkama 3 posudila su ugledna glumačka imena: Krešimir Mikić i Ranko Zidarić (kao Woody i Buzz Svjetlosni), Ljubomir Kerekeš, Pjer Meničanin, Nenad Cvjetko, Jelena Miholjević, Ksenija Marinković, Sven Medvešek,  Janko i Jelena Popović Volarić (bivša Veljača) kao Ken i Barbie.

Ponovno otvorite kutiju s igračkama i vratite se u zabavan svijet WOODYJA, BUZZA i ostatka omiljene ekipe igračaka. WOODY I BUZZ su se pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe?

U trećem nastavku popularnog animiranog filma, Andy se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje vjerne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti.

Hrvatski prepjev pjesme „Ja sam tvoj prijatelj“ izvodi Massimo Savić pod redateljskom palicom Nikše Bratoša. Za sinkronizaciju je zaslužan studio Livada produkcija dok je završno miksanje obavljeno u Disneyjevom studiju Shepperton International.

Sigurni smo kako je sve navedeno najbolji mogući poziv gledateljima da od 8. srpnja u kinima pogledaju Priču o igračkama 3 - sinkroniziranu na hrvatski i u Disney digitalnoj 3D tehnici!