U Hrvatsku, Sloveniju i Njemačku dolaze, u rujnu 2015., vodeći svjetski nezavisni istraživači drevnih tehnologija. Oni će održati jednodnevne konferencije u Ljubljani, Mariboru, Zagrebu, Opatiji i Münchenu.
Klaus Dona, kustos muzeja u Beču, autor svjetske izložbe s artifaktima koji se ne mogu objasniti radom poznatih civilizacija. Prezentirati će otkrića iz svijeta “Zabranjene arheologije”. Po prvi puta će govoriti o novootkrivenim kostima koje su pripadale divovima čiji je DNK analiziran. Primjenom nove tehnologije otkrio je podzemne arheološke lokacije u Australiji, Meksiku i Egiptu.


Valery Uvarov, ruski časnik s pristupom tajnim podacima, autor modernih piramida u St. Petersburgu, Moskvi i kompleksa od 33 piramide u Tomsku. Donosi vijesti s lokacije izgradnje najvećeg piramidalnog kompleksa u Rusiji te o utjecaju energije piramida na ljudski organizam kao i novosti iz ruskih tajnih dokumenata o posjeti inteligentnijih civilizacija.


Michael Tellinger, jedan od najatraktivnijih svjetskih predavača dolazi iz Johanesburga (Južna Afrika). Svjetsku slavu je stekao pronalaskom tisuća megalitnih krugova na tlu Afrike i osnivanjem Ubuntu pokreta. Ovaj put odgovara na pitanje za što je korišteno zlato iskopano u Južnoj Africi prije 200.000 godina, prezentirati će artifakte iz megalitnih krugova te objasniti zašto Ubuntu pokret ima budućnost na Planeti?   Dr. Sam Osmanagich, pronalazač bosanskih piramida prezentirati će uzbudljiva otkrića u Bosanskoj dolini piramida u posljednjih godinu dana. Napokon dolazi s objašnjenjem svrhe misterioznih kamenih kugli širom Planete. Ovaj put će iznenaditi prisutne naučnim pristupom spiritualnoj dimenziji: orbovi i duhovna biblioteka “Akaša”. Promovirati će upravo tiskanu knjigu pod nazivom: “Nova arheologija: megaliti i energija Planete”.

Konferencije počinju u 10 sati. Jezik je engleski koji će se simultano prevoditi.

Raspored:


Slovenija

- 12. rujan 2015. (subota), Ljubljana, “Cankarjev Dom”, “Gallusova dvorana”, pretprodaja ulaznica na http://www.piramide.si/, aplauz prepune dvorane s prošlogodišnjeg predavanja dr. Semira Osmanagića: https://www.youtube.com/watch?v=DQp6VNtgYJI -

13. rujan 2015. (nedjelja), Maribor, “Lent”, “Festivalna dvorana”, ulaznice: http://festivalna-lent.si/si/festivalna-dvorana/

Hrvatska

- 19. rujan 2015. (subota), Zagreb, “Zagrebački velesajam”

- 20. rujan 2015. (nedjelja), Opatija, sportska dvorana “Marino Cvetković” http://www.talesofcroatia.com/hr/dogadaji/drevne-tehnologije-i-buducnost-covjecanstva

Njemačka

- 26. rujan 2015. (subota), Minhen-Haar, http://ereignishorizont-kongress.info/veranstaltungsort/, “velikoj četvorki” se u Minhenu pridružuje Robert Bouval iz Belgije.

Jedinstvena prilika za susret s istraživačima koji ruše zablude i dogme zvanične znanosti.

(Z.D.)
12. 8. 2015.