Na posebnom prostoru Dark "O" Metal Festa (GLAM FLOOR) biti će postavljen veliki ring u kojem će se 14. i 15.08.2015. s početkom u 18h upriličiti pravi pravcati kečerski okršaj!
Potpuno nova atrakcija na području Balkana donosi mnoštvo zabave, a spoj je sporta, akrobatike i umjetnosti. Hrvatski profesionalni wrestling šampioni Frozen Fire, Soul Reaper Suba, Balder The Infidel, Stevo, Chris Goldek, Arian, Double I i mnogi drugi donose posebno uvježbani repertoar poput kečerskih borbi iz osamdesetih i devedesetih godina, kada su Hulk Hogan, Undertaker, The Rock i ostali vladali svijetom.

Ovi mladi junaci profesionalno se bave hrvanjem od malih nogu i nakon mnogo godina vježbe i truda izlaze u javnost kako bi predstavili svoj talent svim ljubiteljima vratolomija. Uz to što se ponekad bacaju i s visine od čak 2 metra u ringu često koriste i razne rekvizite u borbi poput stolica, ljestvi i sl.

Dolaze iz raznih gradove lijepe naše, a mogu se pohvaliti i ženskim članovima svog udruženja, talentiranim i beskompromisnim curama Tifa Lu i Suzana. Iza sebe već imaju nekolicinu nastupa diljem Hrvatske, a ovo im je prvo pojavljivanje u Primorsko - Goranskoj Županiji. Za nastup u Rijeci na Dark O Metal Festu pripremili su poseban spektakularni show i obećavaju mečeve pune uzbuđenja i zabave. 

Pozivamo vas da sudjelujete u ovom atraktivnom događaju, zabavite se i glasnim navijanjem podržite svoje favorite!


ULAZNICE: 
Cijena ovog specijalnog wrestling showa ulazi u cijenu ulaznice za Dark O Metal Fest. Dakle svi posijetitelji koji kupe ulaznicu za festival u Dallas Music Shopu Rijeka / Zagreb ili Dirty Old Shopu u Zagrebu imaju besplatan ulaz na show.

Posebna napomena:
Molimo sve posjetitelje da izvedbe i akrobacije koje se događaju u ringu ne pokušavaju izvesti sami! Izvođači su posebno trenirani profesionalci koji znaju što rade.  Hvala!

Službeni Facebook event Dark "O" Metal Festa.

Službena Stranica Prvi Hrvatski Kečeri.

(Z.D.)
5. 8. 2015.