Klub Gjuro ll za ove zimske i hladne dane pripremio je jedno veliko iznenađenje kako bi ugrijao sve pobornike vrućih Techno ritmova, party koji će trajati cijelu noć i prije podne sljedećeg dana, uz gostovanje DJ-a TKNO, održati će se ove subote 17. siječnja.
Talentirani i aktualni DJ i producent iz Srbije,TKNO čiji se talent primijetio od "Exit Festivala", pa sve do "Amsterdam Dance Eventa"! Svojim će stilom zasigurno oduševiti sve štovaoce plesne elektronske glazbe, s obzirom da se radi o jedinstvenoj fuziji Techno glazbe koja kroz svoje mračne elemente, hipnotičke melodije i snažan groove opisuje pravu moć njegove osobne produkcije.

Kroz godine, razvijao se i profilirao kao umjetnik, pa je svojim znanjem i talentom izdao svoju produkciju na neke od vodećih Techno izdavačkih kuća današnjice poput:

Selected Records, Yin Yang Records, I Am Techno, Italo Business, Renesanz, Audio Elite, Patterns, Reload, Sabotage Records...

Na istima je surađivao sa globalno poznatim i priznatim producentima kao što su:
Bryan Cox, Pedro Delgardo, Peppelino, Sisko Electrofanatik, Anti-Slam & W.E.A.P.O.N., Dataworx, Danny Fontana, Joe Brunning, Dolby D, Forest People, Hristian Stojanowski...

Da je kvalitetan producent u pitanju dokazuje činjenica da njegovu produkciju sviraju velikani kao što su:
Carl Cox, Cristian Varela, Christian Cambas, Oxia, Richie Hawtin, Slam, Adam Beyer, Marco Bailey, Piatto, Mark Knight, Dandi & Ugo, Sasha Carassi, Drumcomplex, Alan Fitzpatrick, Luigi Madonna, Axel Karakasis, itd.

Ovaj nastup u klubu Gjuro ll ujedno i prvi nastup spomenutog DJ-a u Zagrebu.
DJ podršku će mu pružiti lokalni dečki i majstori o kojima ne treba puno pričati, već je dovoljno samo spomenuti, tako da se pripremite na moćne Techno setove koje će odsvirati TEO HAROUDA i FABIAN JAKOPETZ.

Program će trajati do samog podneva, tako da je ovo nezaobilazna lektira za sve koji vole plesati do iznemoglosti. Pozitivna atmosfera i nezaboravan provod osigurani!  

UPAD: Cure FREE do 01 h, nakon 20 kn, a dečki 30 kn all night
(Z.D.)

15. 1. 2015.