10. 01.15. (subota!!!)  s početkom u 11 sati,  u knjižnici i čitaonici „Bogdana Ogrizovića“ na Cvjetnom placu održati će se promocija 17 (sedamnaest) naslova Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade (klubprvihpisaca).
Promocija je ujedno i veseli povod da se nazdravi novom ljetu i novim planovima za 2015-tu frišku godinicu.

Nakon prigodnih riječi predsjednice o stanju u Društvu (Silvija Šesto) i miru u svijetu slijede uredničke (Silvija Šesto, Robert Mlinarec, Snježana Babić-Višnjić) i autorske riječi o biblioteci i naslovima. Predstavljanju će prisustvovati i oni koji su vrsno uresili tekstove, autori ilustratori!

Na promociji će biti moguće usvojiti, za nemalo novčića i uz potpis, autorske primjerke promoviranog djela. Stoga dođite u subotu, 10.01.15. od 11 sati u knjižnicu i čitaonicu „Bogdana Ogrizovića“!

Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade predstavlja nisku OD 17 (sedamnaest) bisera: NADA MIHELČIĆ: MEDALJA ZA HRABROST, NADA ZIDAR-BOGADI: PLAVI SAN, SNJEŽANA BABIĆ-VIŠNJIĆ: PUHNI U JEDRA, MLADEN KOPJAR: SUZE ZA PINGVINE, MIRJANA MRKELA: MEA, MLAĐA SESTRA, IGOR ČUMANDRA: ŽEMLJA JE OKRUGLA, TAMARA LOVEY: TISOV BRIJEG, ALJOŠA VUČKOVIĆ: POVRATAK U ULICU ZAGONETKI, SANJA BUŽIMKIĆ: ČAROBNE CIPELE, TATJANA POKRAJAC PAPUCCI: ZAŠTO BAŠ TO, SVEBOR VIDMAR: DJECA GNJEVA, BLANKA PAŠAGIĆ: SAN O DVORCU, ŽELIMIR HERCIGONJA: CRNO ISPOD NOKTIJU, ROBERT MLINAREC: DJED MRAZ DIMNJAČAR, JELENA PERVAN: ČARAPICA PRIČALICA, ZVJEZDANA ČAGALJ: TRUN IZ ŽEPA, NENA LONČAR: 6 GUBA ČAROLIJA I JEDAN UŽAS NA KVADRAT.
(Silvija Šesto)

5. 1. 2015.