Satiričko kazalište ˝Kerempuh˝ 10. listopada 2014. započinje novu sezonu premijerom predstave ˝Jazavac u Kerempuhu˝.
"Ako proglašavamo životinje nepodobnima, onda govorimo o mraku i zapravo nemamo nikakvo pravo govoriti o demokraciji." Fadil Hadžić  

Mlađe generacije Jazavca nikada nisu upoznale. Starije su ga, sukladno službenim kulturnim politikama, temeljito zaboravile. Što se događa kad se ovaj nezvani gost vrati u kazalište koje se nekada dičilo njegovim imenom? Pravimo li se i dalje da ne znamo tko je i što Jazavac?  

Satiričko kazalište ˝Kerempuh˝ 10. listopada 2014. započinje novu sezonu premijerom predstave ˝Jazavac u Kerempuhu˝.

Riječ je o autorskom projektu jednog od najintrigantnijih redatelja naših prostora Olivera Frljića. Nakon iznimnog uspjeha njegovog redateljskog prvijenca u ovom teatru, ˝Gospođe ministarke˝ B. Nušića, bit će zanimljivo vidjeti ovu nesvakidašnju predstavu nastalu na principima potpuno drukčije kazališne poetike.

Riječ je o satiri koja razotkriva brojne društvene apsurde koji nas okružuju. Drska i energična, duhovita i začudna, ova predstava u prvi plan stavlja glumca i njegovo umijeće.

Ogoljeni pred publikom, polazeći od forme stand up-a, četiri snažne glumačke osobnosti: Hrvoje Kečkeš, Vilim Matula, Borko Perić i Rakan Rushaidat multipliciraju igru i razvijaju autentični glumački ring.  

AUTORSKI PROJEKT OLIVERA FRLJIĆA „JAZAVAC U KEREMPUHU“    

Redatelj: Oliver Frljić
Dramaturginja: Dora Delbianco
Scenograf: Oliver Frljić
Kostimografkinja: Sandra Dekanić
Izvode: Hrvoje Kečkeš, Vili Matula, Borko Perić, Rakan Rushaidat

3. 10. 2014.