Nezavisni istraživači u Puerto Ricu vjeruju da su uspostavili kontakt s izvanzemaljcima i to 37 godina nakon što je su istraživači u sklopu programa SETI primili jaki radi radio-signal za koji su smatrali da je izvazemaljski.
Istraživači u sklopu projekta 'Arecibo', predvođeni Joshuom P. Warrenom, koji je ujedno i voditelj istraživačke baze za Bermudski trokut, u svemir su slali radio poruke iz Puerta Rica kojima su tražili od izvanzemaljaca da se pojave na točno određenim koordinatama.

Na mjestu poželjnog 'sastanka' postavili su kamere i audio opremu. Uređaju su snimili niz anomalija, uključujući i nepoznati objekt koji je brzo nestao prema gore i to sve uz piskutavi zvuk, prenosi hot.net.hr.
Nakon što je tim usporedio snimke s onima iz 1977., nazvan 'WOW signal', koje se su snimljene za vrijeme rada SETI programa, zaključili su da je signal vrlo sličan te da je to znak uspješne komunikacije s izvanzemaljcima.

Snimke su postavljene na službenoj stranici projekta Arabicoproject.com, gdje se mole stručnjaci da pobliže istraže audio i video snimke.
"Nakon sedam godina istraživanja, prikupljeni dokazi ukazuju na to da imamo posla s novom formom života u Puertu Ricu. Katkad su to veliki, a katkad mali dronovi. Vjerujem da su to napredni i učinkoviti organsko-elektronički hibridi" kazao je Joshua P. Warren.

"Vjerojatno se razvijaju duže od ljudi i u mogućnosti su putovati po svemiru i između dimenzija te se pojavljuju i nestaje iz nama vidljive dimenzije vrlo brzo", objašnjava Warren.

28. 8. 2014.