U dosadašnjoj akciji ALS Ice Bucket Challenge u kojoj su sudjelovali mnogi poznati poput Marka Zuckerberga i Bill Gatesa, priključio se i kontroverzni glumac Charlie Sheen koji je promijenio dosadašnju praksu te izazvao bivše kolege iz serije ''Dva i pol muškarca'' da mu se pridruže.
Izazov ALS Ice Bucket Challange kaže da se izazvana osoba treba politi sa kantom hladne vode ili donirati novac u humanitarne svrhe ili oboje. Charlie Sheen je odlučio prihvatiti izazov ali na svoj način, te igru usmjeriti u potpuno drugom smjeru.

Umjesto (beskorisnom) ledenom vodom, Charlie je svoj lonac napunio novčanicama.

"Čekajte, pa to nije led. To je deset tisuća dolara u gotovini koje ću donirati ALS fondaciji jer će se led otopiti, a ovaj novac će stvarno pomoći ljudima", rekao je Sheen.

Pri tom je opet pokazao da ima smisla za humor pa je Jona Cryera, Chuck Lorrea i Ashtona Kutchera izazvao da "identično ponove to što je on napravio".

Cryer je njegov bivši kolega iz serije "Dva i pol muškarca ", Lorre autor serije i njegov zakleti neprijatelj, a Kutcher njegov nasljednik u seriji.
19. 8. 2014.