U zadnje vrijeme sve veći broj ljudi priznaje da ima jako neobične snove te da se u snu ponaša nekontrolirano. Evo neke od neobičnioh priča.
Milton Keynes ima običaj jesti u snu, sve čega se dotakne. Međutim, u zadnje vrijeme mu je u naviku ušlo mjenjati žarulje u snu. To radi veoma često i to sa žaruljama koje uopće ne treba mjenjati, piše BBC.

Nichola Collinge također ima neobične događaje u snu. Naime, u stanju je skuhati cijeli obrok tijekom noći i to, bez pretjerivanja, skuhati cijelu kokoš i pri tome je i očistiti i poslužiti uz salatu.
Petar Ramm tvrdi da radi zaista neobične radnje tijekom spavanja. Naime, navodno se ustaje i hoda gdje god stigne, a jedno vrijeme bi se redovito probudio u vrtu gol s šalicom čaja i cigaretom u ruci.

Patricia Porter tijekom sna često kupuje preko interneta. Tako je jednom kupila cijelu opremu svom psu terijeru.

Jay Hanna puni čaše vodom i stavlja ih u hladnjak svake noći dok spava. Tvrdi da napuni do dvadesetak čaša i to do samog vrha te da se nijedna nije nikada prelila, a da to nije u stanju napraviti budna.

Anonimni narator tvrdi kako je godinama pljeskao u snu do te mjere da se znao probuditi s dlanovima veličine tave te je bio prisiljen kupiti nekoliko pari rukavica i staviti ih na ruke kad ide spavati.

Lorraine je ispričala kako je njezin dečko primijetio da ona redovito u snu priča latinski jezik. On tvrdi da je Lorraine toliko puta u snu recitirala Oče naš na latinskom da je to nemoguće na prste nabrojati.

To su samo neke od priča koje su podijelili akteri ovih događaja, ali sve veći broj mjesečari ili izvodi neke radnje dok spava ili ih je čak i svjestan jer je vrijeme u kojem živimo nabijeno stresom do te mjere da sva podsvijesna razmišljanja trebaju, na ovaj ili onaj, način, negdje izaći.

8. 12. 2012.