Urban Cult
Glazba
marketing

Etno udruga Vuge izdala CD "Etno Božić uz Vuge"

Etno udruga Vuge je mladi bend koji je u tri godine djelovanja svojim unikatnim stilom glazbe uspio privući i osvojiti publiku od Sibira do Londona.
Naime Vuge su uzele najbolje iz foklornog svijeta, spojile to sa modernim ritmovima i žanrovima te napravile svoj poseban stil. No kako to obično biva, u vlastitoj zemlji se najteže probiti. Ovih dana Vuge su odlučile darovati cijelom svijetu svoj poseban poklon za Božić.

Uz isključivo vlastitu inicijativu, rad i trud, u skromnim uvjetima i bez imalo financijske pomoći sa strane, no uz puno božićnog duha i ljubavi prema glazbi mladi bend je uspio ispuniti svoju najveću božićnu želju i CD je konačno ugledao svjetlo dana.
Na CD-u se nalaze pjesme iz zemalja s čijom tradicijskom glazbom su se do sada najviše bavile pa tako možete poslušati pjesme iz Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Bugarske, Rumunjske i Srbije.

Njihova voditeljica Aleksandra Namjesnik kaže: "Naš CD Etno Božić uz Vuge nastao je iz želje da čestitamo Božić svim ljudima na svijetu, bez obzira kojim jezikom govore, koji kalendar koriste i kakvim pismom pišu“, što je sukladno onome za što se ovaj bend najviše zalaže, a to je multikulturalnost i ljubav prema cijelom svijetu.

20.12.2010. u KC Dubrava moći ćete uživo poslušati pjesme sa CD-a, jer će ovih 6 djevojaka i 2 dečka održati svoju skromnu promociju pod nazivom "Etno Božić uz Vuge“ . Skromno, ali sa puno ljubavi, baš kako bi Božić i trebao izgledati.

Kako to zvuči možete poslušati na njihovoj MySpace stranici www.myspace.com/vuge ili Youtube kanalu www.youtube.com/VugeCro Na istim mjestima možete dobiti i informacije kako kupiti ovaj jedinstveni božićni album. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble