Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje izložbe Trešnjevački salon

U galeriji Modulor, Park Stara Trešnjevka 1, 17. studenog u 19:30 sati, održati će se otvorenje izložbe Trešnjevački salon.
Izložba će prikazati radove 9 umjetnika koji se nadovezuju na dosadašnje istraživanje projekta muzej Kvarta Trešnjevka o području Stare Trešnjevke. Svaki umjetnik u Galeriji je predstavljen kroz umjetnički rad koji komunicira s nekim aspektom javnog prostora kvarta.

Različiti mediji kroz koje se umjetnici izražavaju omogućuju mnogostrukost pozicija u odnosu na vrstu i intenzitet ulaženja u javni prostor. Njihovi izložbeni radovi su autorska rješenje aktualnih problema u javnom prostoru kvarta, dok se kroz postav izložbe nastoji na drugačiji način prikazati angažirana kontekstualizirana umjetnost.

Trešnjevački salon će u 19:30 otvoriti performans Marka Markovića pod nazivom ''Manifest radnika, umjetnika i državnika'' U Trešnjevačkom salonu sudjeluju: Zvonimir Ferina, Siniša Glogoški, Božo Katić, Jakob Kolding, Lonac, Marko Marković, Igor Ruf, Marko Tadić i Stipan Tadić.

Izložbu je organizirala Udruga mladih muzeologa Kontraakcija u suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka. Izložbu možete pogledati do 1.prosinca 2011. u prostoru galerije Modulor, a radovi u javnom prostoru ostaju na svojim lokacijama do sljedeće intervencije.

16. 11. 2011.  
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble