Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložbe studenata Likovne akademije u KSET-u

Studenti Likovne akademije u Zagrebu dobiti će priliku izlagati svoje radove u klubu KSET, te na taj način predstaviti svoje umjetničko djelovanje široj javnosti, a prije svega mladima.
Prvu od mnogih izložbi ovog tipa otvorit će tri studenta sa 4. i 5. godine u srijedu 2. 11. Umjetnik poznat pod nazivom Lonac izlagat će 3 slike iz ciklusa "Extended stories", Igor Taritaš 3 slike iz ciklusa "Stairway to heaven" i jednu od svojih skulptura, te Damir Sobota 3 slike iz ciklusa "Varijacije".

Glazbenu potporu
pružit će im kantautori Ivan Škrabe i Zvonka Obajdin.  

Ivan Škrabe
Ivan Škrabe je mladi kantautor iz Jastrebarskog (Hrvatska). Izvodi vlastite skladbe uz pratnju akustične gitare i usne harmonike. Sklada većinom na hrvatskom, a ponekad i na engleskom jeziku. Autorsku glazbu koju izvodi jednom riječju moglo bi se okarakterizirati kao folk. Neki ga vide kao šansonijera. 

Nastupio je u finalu međunarodnog festivala kantautora u Sloveniji, „Deveti KantFest International 2011“. Redakcija glazbenog portala Muzika.hr uvrstila ga je među najbolje nove izvođače 2010. godine. Spada u neformalnu skupinu kantautora – Novi Odmetnici. (bandcamp, facebook)  

Zvonka Obajdin

Zvonka voli glazbu oduvijek, ali joj je dugo trebalo da joj priđe. Iako je završila osnovnu muzičku školu za klavir kao osnovnoškolska klinka, a u srednjoj nekoliko mjeseci pokušavala naučiti klasičnu gitaru, sve je to stalo i bilo zaboravljeno s početkom studija, pa sve duuuugo dugo, do 2007 godine.

A onda, te sasvim obične godine, gitara se nekako ponovno pojavljuje u njenim rukama nakon skoro dvadeset godina, i ni pet ni šest, počinju nastajati prve vlastite pjesme. Iako još nema službenih izdanja, demo snimke moguće je poslušati i skinuti s njenih myspace stranica ili pogledati na youtubeu.

Također je predstavljala Hrvtasku na međunarodnom festivalu kantautora u Sloveniji, „Deveti KantFest International"  

Pripreme za snimanje prvog solo albuma su započele i album bi trebao izaći na proljeće ili ljeto 2012. (facebook)

Ulaz se otvara u 20 sati, besplatan je za sve do 22 sata, a nakon toga se naplaćuje 15 kn.

29. 10. 2011.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble