Urban Cult
Glazba
marketing

Elemental snimio spot za pjesmu 'Osmjehom'

Nakon odlično prihvaćenog singla "Reži me" koji je osvojio vrhove top ljestvica diljem regije, Elemental je u ovim ljetnim danima odlučio predstaviti novi singl.
Riječ je o pjesmi "Osmijehom" koja se nalazi na njihovom posljednjem albumu, "Vertigo", ovjenčanim Porinom te pohvalama kritike i publike. Jučer je predstavljen spot za pjesmu "Osmijehom" nastalim od snimaka s prošlogodišnjeg koncerta te ujedno i promocije albuma "Vertigo" u klubu Boogaloo kada je više od 1.500 ljudi neumorno pjevalo s bendom puna tri sata.

Spot možete pogledati na sljedećem linku.
 
Za spot je zaslužna ekipa Transmeet TV-a koja je snimala cijeli koncert u Boogaloo-u a samo djelić atmosfere koncerta osjetite na gornjim linkovima, uz osmijeh, naravno.  

"Ovo je jedna od rijetkih pjesama na albumu koju smo posvetili sebi i svojoj ekipi, za vlastiti gušt. Iznenadilo nas je koliko je publika traži na koncertima i koliko svi znaju tekst pjesme." rekao je Shot.

 "Pjesma je pozitiva, kao sunčan odgovor za naporne, radne dane koje provodimo iščekujući godišnje odmore i predah. Toliko nam se svidjela da smo je već preradili i zažestili pa je na koncertima izvodimo i u nešto drukčijem, tvrđem izdanju. E sad, da ne otkrivam detalje, dođite na koncerte pa pogledajte sami", nadodala je Remi. 

Upravo su koncerti polje na kojem Elemental neumorno radi, što se vidi i iz njihovog rasporeda.

U srpnju pjevajte uživo s Elementalom u ovim gradovima:
13.7.2011. - Banja Luka (Trg Krajine)
15.7.2011. - Rijeka (Hartera festival)
20.7.2011. - Rab (Beach bar Santos)
22.7.2011. - Pula (Seasplash festival)
24.7.2011. - Nikšić (Crna gora)
29.7.2011. - Split (riva)
31.7.2011. – Madrid, Španjolska (u sklopu projekta Diversidad)
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble