Urban Cult
Film
marketing

Arnold će snimiti vestern

Kad je u 'Terminatoru' rekao 'I'll be back' (Vratit ću se) Arnold Schwarzenegger (63) očito se nije šalio. Nakon skandala s vanbračnim djetetom i pokrenute rastave braka, Arnie se vraća glumi.
Doduše, neće glumiti ubojitog kiborga odjevenog u kožu, već će se okušati u nečem posve drugačijem; glumit će u vesternu.

- Riječ je o klasičnom vesternu u kojem će Arnold igrati glavnu ulogu. Njegov lik mora donijeti odluku kako će spasiti grad u kojem se nađe - objašnjavaju iz studija Lionsgate te dodaju da je Arnold idealan za ulogu. Film će režirati Jee-woon Kim koji je 2008. režirao 'The Good,the Bad, the Weird'.

Schwarzenegger je odustao od glume prije osam godina kad se odlučio 'baciti' u politiku, no kako mu se mandat na mjestu guvernera Kalifornije bližio kraju počeo je govoriti o povratku u svijet filma.

- U budućnosti ću uloge morati prilagođavati svojoj dobi. Isto je učinio i Clint Eastwood. U mojim godinama ekstremna pucnjava i borba više nisu najbolji izbor - rekao je Arnie u jednom intervjuu.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble