Urban Cult
Glazba
marketing

Seasplash Summer Club @ Fort Punta Christo

Organizatori Seasplash fastivala pripremaju i bogati program u napuštenoj ex-vojnoj utvrdi Fort Punta Christo smještenoj na malom poluotoku koja je za ovu priliku prilagođena za jedinstveno clubbing iskustvo.
PROGRAM ZA SRPANJ:  

petak, 15.07. – FILJI DI BRUNO ATOMICO (live) upad: 0 kn  
Ovog petka, 15. srpnja, u Seasplash Summer Club održati će se premijerni nastup lokalne atrakcije FILJI DI BRUNO ATOMICO, uz podršku Pula peva, Franka Pusca i DJ Fettija. Za one koji ne znaju, radi se o bendu iz Pule čije su pjesme satirični osvrt na lokalnu političku situaciju.

Na upit što kažu o ovom nastupu izjavljuju: "Upad đaba osim za papa' bruna koji je na spisku...", i nadodaju: "P.S. Homofobi ostanite doma, nije nas briga koga se sve plašite unutar četiri zida.".    

subota, 16.07.BASS EXPLOSION – TRIP TO ZION DJs & VJs upad: 0 kn  

U subotu, 16. srpnja, u goste dolazi zagrebački crew TRIP TO ZION u punom sastavu - Danny Bwoy, Jan Becele, Maya, DISgirl, Jack the Tripper, koji vas vodi na putovanje kroz reggae/dub/dubstep/jungle/drum'n'bass/psytrance zvukove. Očekuje vas zabava poznatog zagrebačkog klupskog programa Bass Explosion koji će nagovijestiti skori početak 9. Seasplash festivala.
Više o Trip to Zion-u: www.facebook.com/trip2zion    

četvrtak-nedjelja, 21.-23.07.9. SEASPLASH FESTIVAL @ Monumenti, Pula nedjelja,

24.07.
Zadnji dan festivala @ Seasplash Summer Club  

9. SEASPLASH FESTIVAL
održati će se, kao i prethodnih godina, na Monumentima kraj Pule od 21. do 23. srpnja., dok će se u nedjelju zadnji dan festivala, 24. srpnja, odviti u Seasplash Summer Clubu na tvrđavi Punta Christo.

Više informacija na: www.seasplash.net    
utorak, 26.07.
- Tuesdays Jazz Vibez upad: 0 kn
- Svakog utorka u Seasplash Summer Clubu!    

petak, 29.07.PULA SUMMER SHOWCASE  

subota, 30.07.DRAMA w/ FILIP MOTOVUNSKI & RAHMANEE b2b  
- more info soon!    

Seasplash Summer Club

@ Fort Punta Christo
Štinjan/Pula, Croatia


Jedinstveno clubbing iskustvo u napuštenoj ex-vojnoj utvrdi smještenoj na malom poluotoku otvoreno od svibnja do listopada!

Svakodnevno od 13. lipnja do 11. rujna, radno vrijeme bara – 11:00 – 04:00
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble