Urban Cult
Glazba
marketing

25. Dani piva u Karlovcu

Atraktivni izvođači, zanimljiva događanja i novi vizualni identitet, samo su neki od noviteta 25. Karlovačkih dana piva, koji će se održati od 27. kolovoza do 3. rujna u Športsko-rekreacijskom centru Korana pod sloganom: „Svi pravac u Karlovac, grad susreta i dobrog piva!“.
Ovogodišnji jubilarni Dani piva ugostit će neka od najpoznatijih imena hrvatske glazbene scene.

Iznimno sam ponosan što mogu reći da će ove godine svih 8 dana festivala posjetitelji moći uživati u izvrsnoj glazbi. Pobrinuli smo se svakako i da pokrijemo što šire glazbene ukuse i vjerujem da će svakog dana ljubitelji piva i dobre glazbe uživati na Danima piva“, komentirao je ovom prigodom gradonačelnik Karlovca Damir Jelić. Očekujemo prvorazrednu izvedbu nekih od najvećih imena naše glazbene scene poput Jelene Rozge, Tonya Cetinskog, Nena Belana, Joška Čaglja Jole, Magazina, Jasmina Stavrosa, Maje Šuput i grupe Pozdrav Azri. Također smo trenutačno u pregovorima s još jednom velikom zvijezdom hrvatske glazbene scene koja bi trebala nastupiti na festivalu.“

Uz navedena glazbena imena, kao predgrupe nastupit će i niz glazbenika poput Beatles revival band i Bojana Jambrošića. Još jedan zanimljiv novitet za vjerne posjetitelje Dana piva bit će obnovljeni koncept tradicionalne povorke otvaranja, koja će se organizirati u jubilarnom tonu i koju će režirati Krešimir Dolenčić, slavni hrvatski kazališni redatelj specijaliziran za režiranje važnih društvenih događaja u domovini i inozemstvu, kao što je svečanost otvaranja Azijskih igara u Omanu i najveće svjetske opere u Pekingu.

Prema riječima Predsjednika uprave Kalovačke pivovare Alexandera Gerschbachera: „Vjerujem da će ovogodišnji Dani piva zadovoljiti sve ljubitelje piva željne dobre zabave. Posebno festivalsko pivo, bogatiji program, novi koncept povorke i izvrsni pjevači samo su dio jubilarnih 25. Dana piva, koje ćemo najaviti i kroz novi vizualni identitet festivala. Novi logotip Dana piva spaja bogatu tradiciju festivala sa svježim idejama. Tako je u novom logotipu tradicija Karlovačkih dana piva zadržana u obliku Zlatke, koja je prepoznatljivi povijesni simbol manifestacije, te hmelja i ječma,  kao osnovnih sastojaka koji se koriste za proizvodnju piva. Slova ispisana u obliku krigle piva s pjenom daju dašak modernog duha novom logotipu te podsjećaju na ono najvažnije: da je riječ o festivalu piva u sklopu kojeg bi svi mi trebali uživati u ovom prirodnom piću i to u velikoj krigli.“

Iz Karlovačke pivovare su najavili da će se i ove godine svih dana festivala osigurati besplatni prijevoz za posjetitelje Dana piva. Kako se očekuje da će ove godine Dani piva mamiti više interesa nego ikad, Karlovačka pivovara će osigurati besplatni prijevoz do Športsko-rekreacijskog centra Korana iz Zagreba, te Karlovca i šire okolice.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble