Urban Cult
Film
marketing

Najava filmova za 7.7.- 13.7.

Labirint straha 3D
Labirint_straha.jpeg
IZVORNO IME: The Shock Labyrinth 3D
Digital
REDATELJ: Takashi Shimizu
ULOGE: Yuya Yagira, Misako Renbutsu, Ryo Katsuji
ŽANR: triler/horor
TRAJANJE FILMA: 89 minuta
GODINA: 2009
DRŽAVA: Japan
SADRŽAJ FILMA:
Prvi japanski akcijski 3D triler!
Film prati grupu tinejđera koji se nose s činjenicom da je njihova prijateljica iz djetinjstva Yuki nestala, a zadnji put je viđena u kući strave u zabavnom parku.
Jednog kišnog dana deset godina kasnije, Yuki se nenadano pojavljuje. Nedugo nakon što se ponovno susretne sa svojim prijateljima, Yuki kolabira i oni je brzo odvedu u najbližu bolnicu. Tamo se međutim počinju događati neobične stvari i oni zajedno tonu sve dublje i dublje u događaje od prije deset godina koji su doveli do Yukina nestanka.
Da:bar
Da.bar.jpeg
IZVORNO IME: The Beaver
REDATELJ: Jodie Foster
ULOGE: Mel Gibson, Jodie Foster, Anton Yelchin
ŽANR: humoristična drama
TRAJANJE FILMA: 91 minuta
GODINA: 2011
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA:
Emocijama nabijena priča o čovjeku koji je odlučio ponovno otkriti obitelji i pokrenuti svoj život.
Walter Black je bio direktor u tvornici igračaka i obiteljski čovjek, otac dvojice sinova. Sad je zatrovan osobnim demonima i boluje od depresije. Što god pokušao, nikako se ne može pokrenuti i preuzeti kontrolu... sve dok mali dabar, igračka za ruku, ne uđe u njegov život. To će stvorenje postati osnovno sredstvo Walterovog komuniciranja s najbližima.
Hanna
Hanna.jpeg
IZVORNO IME: Hanna
REDATELJ: Joe Wright
ULOGE: Eric Bana, Cate Blanchett, Saoirse Ronan, Olivia Williams
ŽANR: akcijski SF
TRAJANJE FILMA: 112 minuta
GODINA: 2011
DRŽAVA: SAD SADRŽAJ FILMA:
Hanna (Ronan) je jedinstvena tinejdžerica koja ima snagu, izdržljivost i inteligenciju pravog vojnika; sve to može zahvaliti svom ocu (Bana), bivšem operativcu CIA-e, koji ju je odgajao u divljinama Finske. Živeći potpuno različito od ostalih djevojaka njezine dobi, Hanna je odgajana i trenirana samo za jedan cilj: da postane savršena ubojica. Uskoro će Hannu njezin otac pod krinkom poslati na tajnu misiju zbog koje će proputovati gotovo čitavu Europu, istovremeno se skrivajući od misterioznih agenata koje je poslala nemilosrdna agentica CIA-e koja skriva vlastite tajne. Dok se približava svom cilju, Hanna će spoznati nevjerojatna otkrića o vlastitom postojanju i naići na pitanja o svojoj ljudskosti...
Djeveruše
Djeveruse.jpeg
IZVORNO IME: Bridesmaids
REDATELJ: Paul Feig
ULOGE: Kristen Wiig, Rose Byrne, Jon Hamm, Maya Rudolph
ŽANR: komedija
TRAJANJE FILMA: 125 minuta
GODINA: 2011
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA:
Divlja vožnja putom do braka!
Biti djeveruša najboljoj prijateljici i pomoći joj organizirati vjenčanje san je svake djevojke. Problem nastane kad se pojavi konkurencija i želi vam preoteti posao i ono još važnije – status najbolje prijateljice.
Annin život je u pravom kaosu. Kad joj se najbolja prijateljica zaruči, njena je jedina želja da joj bude kuma na vjenčanju. Iako je nesretna i nema novaca odlučuje se za sve tradicionalne skupe i bizarne rituale. Sa samo jednom prilikom da sve bude savršeno, pokazat će prijateljici i njenim djeverušama koliko je daleko spremna otići za nekoga do kog joj je stalo.
Transformers 3 3D
Transformers3-3D.jpeg
IZVORNO IME: Transformers 3 3D
Digital
REDATELJ: Michael Bay
ULOGE: Shia Labeouf, Josh Duhamel, Rosie Huntington-Whiteley, John Malkovich
ŽANR: akcijska avantura
TRAJANJE FILMA: 0 minuta
GODINA: 2011
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA:
Globalni Transformers fenomen treći put na velikom platnu u spektakularne 3 dimenzije.
Autoboti saznaju da je na Mjesecu sakriven svemirski brod čije bi im tajne mogle pomoći u odlučujućem sukobu s Decepticonima. Počinje utrka među suparnicima tko će do tajanstvenog broda stići prvi.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble