Urban Cult
Glazba
marketing

Noel Gallagher progovorio o razlozima raspada Oasisa

Iako su trzavice između dva brata u vrijeme djelovanja benda Oasis bile česte i nerijetko punile prostor javnih medija, raspad benda je ipak iznenadio mnoge, a o njima se moglo samo nagađati sve do nedavno kada je Noel Gallagher otvoreno progovorio o razlozima raspada Oasisa.
Raspad britanske grupe Oasis i danas je još mnogima bolna tema. Iako je netrpeljivost između braće Liama i Noela Gallaghera, pjevača i gitarista benda, bila konstantna, dosad nikoga nisu upoznali s detaljima definitivnog razlaza.

Međutim, Noel je nedavno otkrio pojedine pikantne novosti, prepričavajući ih sa žarom.

'Godinama su se svađe gomilale i moram reći da je Liam imao tendenciju da sve shvaća neozbiljno. Uoči jednog od posljednjih nastupa Liam je vidno alkoholiziran došao u moju sobu držeći gitaru poput sjekire. Imao sam sreće da me nije ozlijedio. Istu me večer gađao raznim predmetima i ta je svađa bila kap koja je prelila čašu. Tada sam odlučio otići zauvijek', priznao je Noel.

Četrdesetčetverogodišnji pjevač i gitarist također je naglasio da je gotovo siguran kako bi bend prešao i preko te svađe da on nije odmah otišao.

'Ponekad pomislim na stare dane, ali kad se sve zbroji, nije mi nimalo žao što sam otišao, bilo je to za moje dobro', rekao je Noel.

Noel nije želio komentirati rad mlađeg brata Liama, koji je s preostalim članovima Oasisa osnovao novi bend Beady Eye, ali činjenica je da nisu ni približno uspješni kao što su bili s Noelom u Oasisu.

Dvije godine nakon razlaza s bratom Noel tvrdi da je i te kako zadovoljan, prenosi VLM. Naporno je radio na samostalnoj karijeri te u listopadu objavljuje svoj prvi album, dok je drugi album već spreman te će biti lansiran u prodaju sredinom sljedeće godine.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble