Urban Cult
Cool tura
marketing

'Skidajte se do kraja' na Opatija Musical Festivalu

U petak, 8. srpnja s početkom u 21:30 sati izvest će se mjuzikl 'Skidajte se do kraja' na ljetnoj pozornici u Opatiji, nastao kao obrada popularnog filma 'The Full Monty'.
Redatelj predstave nastale prema filmskoj uspješnici iz 1997. je Igor Mešin, dirigent Dinko Appelt, , dizajner svjetla Deni Šesnić.  

U glavnim su ulogama Ervin Baučić, Ronald Žlabur, Damir Lončar, Dražen Bratulić, Dražen Čuček, Adalbert Turner, Dubravka Ostojić, Vanja Ćirić, Renata Sabljak, Jasna Bilušić, Mila Elegović, Vanda Winter, Nikita i drugi, među kojima posebno ističemo dobitnicu ovogodišnje Nagrade hrvatskoga glumišta za životno djelo, nekadašnju zvijezdu operete – Lili Čaki.  
Premijera mjuzikla u Kazalištu „Komedija“ održana je 2. lipnja 2005. i odmah postala jedna od najtraženijih predstava u povijesti Kazališta. Ni kritika nije ostala ravnodušna:   „...Ovacije za hit-mjuzikl nove generacije: Predstava za pun užitak i odličnu zabavu!...“(Jutarnji list), „...Odličan primjerak timskog rada koji osigurava dobru zabavu!...“ (Večernji list), „...Mamac za urnebesni smijeh: skupina danas vjerojatno u nas najboljih i entuzijastički raspoloženih teatarskih profesionalaca...“ (Vjesnik), „...Šarmantna i zabavna glazbena komedija, profesionalno odigrana i glazbeno sigurno vođena, kojoj nije teško predvidjeti dug i uspješan život na veliko zadovoljstvo publike...“(Slobodna Dalmacija), „...Striperi izmamili uzvike oduševljenja!...“ (Novi list), ...  

Osim u Komediji, u predstavi su do sad uživali i građani Koprivnice, Bjelovara,  Karlovca, Rijeke, Mostara i Ljubljane, i drago nam je da će je sad imati prilike vidjeti i građani i brojni gosti Opatije i okolice.  

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu ULAZNICE.HR i festivalu opatija zert bb, poslovnice autotransa Rijeka i Opatija.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble