Urban Cult
Cool tura
marketing

Predavanje Kate Coyer o poziciji neprofitnih medija

U četvrtak 7.7.2011. u 19 sati u Booksi će Kate Coyer, stručnjakinja za medijske politike, održati predavanje Europske medijske politike na kojem će govoriti o poziciji neprofitnih medija.
Predavanjem Kate Coyer (koje će biti na engleskom jeziku) započinje serija javnih razgovora o europskim medijskim politikama i poziciji neprofitnih medija unutar njih, s ciljem prikupljanja informacija i znanja o dobrim praksama koje bi mogle poslužiti za unapređenje razvoja neprofitnih medija u Hrvatskoj.

Predavanja se realiziraju u okviru projekta Prostori govora kojeg su zajednički pokrenuli portali Booksa.hr i Kulturpunkt.hr s ciljem kreiranja platforme za što intenzivniji razgovor o stanju suvremenog medijskog krajolika, s primarnim naglaskom na neprofitne medije i medije koji su usmjereni prema području kulture i civilnoga društva.  

Kate Coyer
je ravnateljica budimpeštanskog istraživačkog Centra za medije i komunikacijske studije (Center for Media and Communication Studies – CMCS), a predaje na odsjecima za javnu politiku i političke znanosti pri CEU u Budimpešti. Također je predavala na Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji te Goldsmith Collegeu Sveučilišta u Londonu gdje je doktorila 2006. godine.  

Više o događaju i projektu Prostori govora možete pronaći ovdje.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble