Urban Cult
Glazba
marketing

Katja Restović će spot za simpatične slovenke snimati u Portorožu

Slovenski duet Clea&Kim, koji je u proteklih mjeseci odradio nekoliko odličnih koncerata širom Europe, i u ljetnjim danima ne odmara, već se punom parom sprema na nova gostovanja
Djevojke, koje su potpuno oduševile Balkan, oduševljavaju i zapadni dio Europe. Poslije gostovanja u prestižnim diskotekam Jil i Mirage simpatični duo je sa kompletnom ekipom glazbenika i plesačica prošlog vikenda nastupio u diskoteci Boomerang - kanton Tićino.  

''Oduševljene smo publikom, koja nas uvjek jako dobro primi i podržava. Zbog toga se jako veselimo svakom nastupu'' izjavila je Jelena Čeranić, koja nastupa pod umjetničkim imenom Clea. Kim se prije novih nastupa zatrpala u knjige, jer sprema maturu.  
U svakom slučaju 10. srpnja u klubu Alaya u Portorožu sve posjetitelje očekuje zabava kada djevojke imaju novi nastup. Također, djevojke pozivaju sve koji bi željeli sudjelovati u njihovom najnovijem spotu za pesmu 'Balkan Bachata', da im se pre zalaska sunca pridruže. ''Dođite, biti će zabavno!'', kaže Kim.  

Ligth motiv spota bit će Sun Set Tropical Beach Party, u spotu će sudjelovati oko 30 profesionalnih muzičara i plesača iz različitih krajeva svijeta, očekuju se gosti i sa Kube.
U spotu kojeg će režirati priznata hrtvastka režiserka Katja Restović sudjeluje i legendarnim LOU BEGA –Mambo5.

Surađivala sam sa mnogim domaćim glazbenicima, poseban izazov za mene je internacionalna suradnja i susret sa renomiranim umjetnicima. Počašćena sam ukazanim povjerenjem spot radimo za svjetsko tržiste kojeg ću s veseljem potpisati istakla je na kraju nasmijana Katja.

BALKAN BACHATA
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble