Urban Cult
Glazba
marketing

Smiješi vam se novi singl Elementala

Nakon vrlo dobro prihvaćenog singla "Reži me" koji je osvojio vrhove top ljestvica diljem regije, Elemental je u ovim ljetnim danima odlučio predstaviti novi singl.
Riječ je o pjesmi "Osmijehom" koja se nalazi na novom albumu "Vertigo" ovjenčanim Porinom i pohvalama kritike i publike.  

Shot: "Ovo je jedna od rijetkih pjesama na albumu koju smo posvetili sebi i svojoj ekipi, za vlastiti gušt. Iznenadilo nas je koliko je publika traži na koncertima i koliko svi znaju tekst pjesme, premda je prije nismo promovirali kao singl."  

Remi: "Pjesma je pozitiva, kao sunčan odgovor za naporne, radne dane koje provodimo iščekujući godišnje odmore i predah. Toliko nam se svidjela da smo je već preradili i zažestili pa je na koncertima izvodimo i u nešto drukčijem, tvrđem izdanju. E sad, da ne otkrivam detalje, dođite na koncerte pa pogledajte sami."  

Upravo je koncertna promocija polje na kojem Elemental neumorno radi. Nakon hvaljenog nastupa prije Amy Winehouse i Mobyja u Beogradu, Elemental nastavlja s nastupima diljem regije.

Tako ih u idućem razdoblju možete ih pogledati u ovim gradovima:  
15.7.2011. - Rijeka (Hartera festival)
20.7.2011. - Rab
22.7.2011. - Pula (Seasplash festival)
24.7.2011. - Nikšić (Crna gora)

29.7.2011. - Split

31.7.2011. – Madrid, Španjolska (u sklopu projekta Diversidad)
 

Promocija spota za novi singl "Osmijehom" bit će 11.7. na regionalnom MTV-ju. Spot radi ekipa Transmeet TV, a sadržavat će snimke s prošlogodišnje promocije albuma koju je Elemental održao u zagrebačkom klubu "Boogaloo".
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble