Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba najfotografija 15. festivala Cest is d'best

U predvorju Galerije Vladimir Filakovac, Dubrava 51 a, otvara se 27. lipnja u 19.00 sati izložba Najfotografija 15. festivala Cest is d`best.
Predvorje Galerije otvoreno je radnim danom od 10 do 19 sati. Izložba se može razgledati do 14. srpnja 2011. Ulaz je besplatan.

Naša je svakodnevica neraskidivo vezana za fotografiju, koja je u mnogočemu zamijenila pisanu riječ, a informacija koju ona prenosi govori više od tisuću riječi, što je uostalom već poznata izreka. Osim toga utjecaj modernog vremena na fotografiju preko drugih grana umjetnosti, visokorazvijene digitalne tehnike i tehnologije i komunikacije, nikad nije bio veći.

Danas mnogi ljudi posjeduju fotoaparate i ostalu fotografsku opremu te je koriste za različite prigode i iz različitih pobuda, namjena i zadaća. Imajući to u vidu, Kraljevi ulice, organizatori 15. Cest is d' Best − međunarodnog uličnog festivala − neposredno su pred početak festivala objavili natječaj za najbolju festivalsku fotografiju. Polazeći od uloge i važnosti spomenutog kulturnog događanja, posebno kada je riječ o uspješnoj i značajnoj tradiciji, sudionici natječaja trebali su udovoljiti zahtjevu da njihove fotografije pored informativnog i dokumentarnog obilježja posjeduju i značajke umjetničke fotografije.

Iako je ove godine organizator uputio svoj poziv svim građanima i posjetiteljima grada Zagreba, za razliku od prethodnih godina kada su na natječajima sudjelovali uglavnom članovi zagrebačkih fotografskih udruga − odazvao se manji broj autora od očekivanog. Naime javilo se 30 pojedinaca sa 198 fotografija snimljenih na brojnim, osobito na najatraktivnijim i najuzbudljivijim priredbama i festivalskim događanjima.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble