Urban Cult
Izložbe
marketing

BLUR PHOTO 011 predstavlja bogatstvo raznolikosti svijeta fotografije

U četvrtak, 9.6. u 19:30 sati u galerijskom prostoru Hrvatske pošte u Jurišićevoj 13 otvara se izložba internacionalne kreativne fotografije BLUR PHOTO 011.
Kako bi i dalje poticao popularizaciju fotografske umjetnosti, BLUR magazine je pokrenuo BLUR PHOTO, godišnju izložbu internacionalne kreativne fotografije čiji je cilj prikazati različitosti i ljepotu fotografske umjetnosti.

Prvo izdanje izložbe naziva BLUR PHOTO 011 održat će se između 9. lipnja i 6. srpnja u galeriji Hrvatske pošte u Zagrebu. Na izložbi će se predstaviti odabrane fotografije objavljene u pet izdanja BLUR magazine-a (4 regularna i 1 specijalno izdanje posvećeno Polaroidu) u 2010. godini prema izboru stručnog vijeća u sljedećem sastavu:
·         Robert Gojević – glavni urednik BLUR magazine-a
·         Ivana Krnjić – izvršna urednica BLUR magazine-a
·         Tomislav Marić – profesionalni fotograf
·         Tea Rihtar – kustosica  

Na izložbi BLUR PHOTO 011 moći će se razgledati 44 fotografije od 39 autora koji dolaze iz 18 zemalja: Australija, Belgija, Bugarska, Češka, Engleska, Filipini, Francuska, Hrvatska,  Italija, Izrael, Japan, Kanada, Latvija, Njemačka, Poljska, Rusija, SAD, Švedska. Obzirom da autori predstavljenih fotografija dolaze iz različitih dijelova svijeta, geografska udaljenost nadvladat će se internet tehnologijom, pa će se autori, putem videa, obratiti posjetiteljima izložbe te im osobno predstaviti sebe, svoj rad i izloženo djelo. 

U skladu s uredničkom politikom BLUR magazine-a, izložbeni koncept BLUR PHOTO 011 temelji se na tematskoj i tehničkoj raznolikosti, kompozicijskoj izvrsnosti, visokoj estetskoj razini te snažnom emotivnom dojmu fotografije na promatrača.

Na izložbi će se moći razgledati fotografije snimljene digitalnim i analognim fotografskim aparatima; s Polaroid i tzv. Toy kamerama, pomoću tehnologija s početka 20. stoljeća poput fotografija snimljenih kolodijskim procesom na srebrnim pločama, ali i suvremene fotografije snimljene digitalnim aparatima koje naglasak stavljaju na foto manipulaciju.  

U skladu s internetskim karakterom BLUR magazine-a, izložbu, kao i fotografije s otvorenja, moći će se razgledati i online na službenoj web stranici BLUR magazine-a kako bi bila dostupna tisućama stalnih čitatelja iz cijelog svijeta.  

Više informacija o izložbi BLUR PHOTO 011 i časopisu BLUR magazine dostupno je na www.blur-magazine.com
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble