Urban Cult
Cool tura
marketing

Ghost Project 2011 – 'Nova jednostavnost'

Kulturna organizacija Mikser, organizator istoimenog festivala, poziva mlade industrijske dizajnere i arhitekte da sudjeluju na internacionalnom natječaju Ghost Project za 2011. godinu.
Godišnja izložba Ghost Project je nakon kontinuiranog petogodišnjeg djelovanja u otkrivanju i predstavljanju mladih talenata sa novim idejama, postala centralna talent platforma Mikser festivala, najvećeg festivala inovativnosti i kreativnosti u Jugoistočnoj Evropi.

Na natječaj se mogu prijaviti autori do 35 godina starosti iz cijelog svijeta. Kandidati mogu biti pojedinačni autori ili grupa autora. Svaki autor može sudejlovati sa više radova. Slogan ovogodišnjeg natječaj je ’’NOVA JEDNOSTAVNOST’’, i predstavlja inicijativu za povezivanje i povećanje aktivnosti među mladim dizajnerima iz cijelog svijeta.  

Cilj je da se uspostave veze između različitih kultura, dizajnera i proizvođača, ali i čoveka i prirode. Iznad svega, slogan NOVA JEDNOSTAVNOST bi trebala ohrabriti mlade dizajnere da trenutne socijalne i ekonomske prilike shvate kao inspiraciju i izazov za nova i inovativna riješenja.

Kandidati se mogu registrirati i prijaviti svoje projekte popunjavanjem elektronskog obrasca Ghost project 2011 na Mikserovoj stranici www.mikser.rs do 04. 4. 2011. godine. Popis odabranih projekata biti će objavljen 10 dana nakon zatvaranja natječaja. Odabrani projekti biti će predstavljeni u okviru Talent zone Mikser festivala od 24. – 29. 5. 2011. godine.  

Svi detalji za prijavljivanje na natječaj mogu se naći na adresi www.mikser.rs
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble