Urban Cult
Glazba
marketing

Počela pretprodaja ulaznica za Arrested Development

Danas je počela pretprodaja ulaznica za zagrebački  i riječki koncert hip-hop legendi Arrested Development!
Do 15. svibnja kupite ulaznice po posebnim cijenama: 
99 kuna
je potrebno izdvojiti za zagrebački koncert ili 89 kuna za riječki!

Nakon 15. svibnja  cijena ulaznica će se povisivati i to u sljedećim intervalima:
ZAGREB

110 kn do 6.lipnja.
130 kn na dan koncerta 7.lipnja.
RIJEKA

100 kn do 8.lipnja. 120 kn na dan koncerta 9.lipnja.

Ulaznice za koncerte su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima ili na www.eventim.hr


Požurite po svoju ulaznicu za koncerte ovog hvaljenog i nagrađivanog sastava koji je mnoge još devedesetih osvojio hitovima  „Tennessee“ i „People Everyday“ , a u Hrvatskoj nastupa prvi put! http://www.youtube.com/watch?v=g40c6iAEHpc Arrested Development prvi puta nastupaju u regiji, a zagrebački koncert će biti i njihov početak dugoočekivane regionalne turneje.  

Dvostruki dobitnici Grammyja od 1991. godine šire jedinstveni hip hop stil kojemu će i domaća publika napokon imati prilike svjedočiti uživo! Nastupaju u osmeročlanoj postavi, a spiritualni vođa grupe Baba Oje sa svojih 77 godina najstariji je čovjek koji se bavi hip hopom! Vegan, bavi se rolanjem i pleše – jedinstven je po svemu! Na svojim nastupima slave moć života, izvjesnost smrti, duhovnost te obitelj i pretke od kojih smo postali. Arrested Development američka je alternativna hip hop grupa koju su osnovali Speech i Headliner kao pozitivnu, afrocentričku alternativu gangsta rapu popularnom ranih devedesetih godina.

Prvi album „3 years, 5 Months & 2 Days in the Life Of…“ naziv je dobio po vremenu koje je bilo potrebno da im se ponudi snimanje albuma od početka njihovog djelovanja –točno 3 godine, 5 mjeseci i 2 dana!  

Prvim albumom osvojili su publiku, a pjesme „Tennessee“, „People Everyday“ i „Mr.Wendal“ dospjele su na ljestvicu Top 10 singlova! 1993. godine osvojili su 2 Grammyja – za najboljeg novog izvođača te za najbolju rap izvedbu dua ili grupe, a magazin Rolling Stone proglasio ih je grupom godine!  

S filmskim redateljem Spike Leeom sudjelovali su na filmu baziranom na životu Malcolma X-a te snimili pjesmu „Revolution“ koja se pojavila na soundtracku za film. Nakon kratkog razlaza sredinom devedesetih zbog „kreativnih razlika“ i Speecheve solo karijere, grupa se ponovno okupila i sa stvaranjem ne prestaje do danas.

Na NBC-evom televizijskom natječaju „Hit Me Baby One More Time“ izveli su svoj hit „Tennessee“, obradili pjesmu „Heaven“ Los Lonely Boysa te odnijeli pobjedu! Nagradu od 20 000 dolara donirali su UNICEF-u za pomoć ženama u Kongu!  

Do sada su izdali 9 studijskih albuma, a koncertima u lipnju regionalnu će publiku počastiti najvećim hitovima iz svoje bogate karijere!  

Informacije o cijeni ulaznica i prodajnim mjestima bit će dostupne sljedećeg tjedna!    

Uz Zagreb i Rijeku, Arrested Development  nastupit će i u:

Ljubljana (8.lipnja)
Sarajevo (10.lipnja)

Beograd (11.lipnja)    
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble