Urban Cult
Književnost
marketing

'Ulica Helen Keller' u Ribooku

Roman Envera Krivca 'Ulica Helen Keller' predstaviti će autor i urednik Alen Kapidžić 30.03.2011. u 19h u Ribooku.
Stil koji prati maštu Envera Krivca između korica ove knjige sigurno će se svidjeti ljubiteljima Monty Pythona jer LJUBAV nazvana najvećom istinom može se gledati i na ovakav način.

Radnja romana započinje i završava u Kelerici (predgrađe Rijeke u čudnom prostoru i vremenu), sastavljen je od deset poglavlja, deset istina, deset dodataka poglavljima i jednog kulinarskog recepta. Situacije iz sadržaja, gdje karaktere likova spoznajemo čak i kroz literaturu ostavljenu pored njihovih WC školjki, u potpunosti su živopisne.

„Ulica Helen Keller“ izašla je iz tiska sredinom veljače, a ovo je njeno prvo predstavljanje javnosti. Autor, Krivac, poznat je čitateljskoj publici po romanima „Piknik“ i „Smeće“ koje je napisao u koautorstvu s A.Kapidžićem i M.Novkovićem, po strip-albumu „Priče iz Ž+K!“ i kratkim pričama objavljenim u književnim časopisima. Na natječaju „Ulaznice“/Zrenjanin 2010/ njegova priča, od prijavljenih preko 2000, pokupila je drugu nagradu.

Popu pop, Bobu plesna haljina žutog maslačka, a Rijeci ulica Helen Keller! – parola je zbog koje vas se očekuje u RIBOOKU.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble